Saltar apartados

Informació general

Què és?

L'Observatori Universitari d'Inserció Laboral de la Universitat d'Alacant, del Vicerectorat d'Estudiants, és un lloc de Formació i Dinamització en Ocupació i Autoocupació. 

Per a començar, el teu Faro en la tempesta: un espai al que dirigir-te davant qualsevol dubte que et sorgisca durant el teu pas en la UA sobre ocupació, autoocupació i pràctiques. Nosaltres et dirigirem cap a la millor solució, posant-te en contacte amb la Unitat en qüestió en cas de no gestionar el teu cas directament.

Et servirà com a pont entre la Universitat i l'Empresa, el lloc on coneixeràs de primera mà als professionals del dia a dia, per a conèixer les últimes novetats en processos de selecció, gestió de projectes i molt més.

També trobaràs el teu Espai d'Experiències, per a conèixer com ho van fer companys teus que van passar per les aules i es troba desenvolupant treball per compte propi o compte alié.

 

 

Com ho fem?

A través del disseny i engegada d'activitats dinàmiques, innovadores i, sobretot, pràctiques. Des de petites sessions de formació fins a gran esdeveniments multitudinaris.

El nostre lema és procurar-te sempre elc ontacto directe amb l'ocupador, emprenedor i empresari. Sense intermediaris. Un cara a cara que propicia l'intercanvi d'impressions i ampliar la teua xarxa de contactes.

Et presentem activitats basades, sobretot, en l'aprenentatge experiencial. Activitats clàssiques i Activitats diferents, però sempre a la recerca de la practicidad.

 

 

 

Per a què pot servir-te l'Observatori?

  • Si acabes d'entrar en la UA, per a analitzar si resideix en tí el "gen emprenedor", per a despertar l'espurna de l'ocupació i que conegues des del primer moment els serveis que t'ofereix la UA, a través de les seues diferents Unitats, per a la teua formació complementària en matèria d'empleabilidad.
  • Si eres a punt de finalitzar, per a conèixer de primera mà la situació actual del mercat laboral, la qual cosa demanden les empreses i les opcions que tens.
  • Si eres una persona inquieta, per a desenvolupar la teua idea, poder convertir-la en projecte, donar-la a conèixer i conèixer a possibles socis.
  • Si eres una persona emprenedora avançada, per a potenciar els teus plans d'empresa, revisar la viabilitat en els nostres cursos o poder difondre la teua activitat professional.

En qualsevol cas, per a conèixer, a més, els serveis propis de la UA i els serveis externs d'Alacant en matèria d'ocupació i autoocupació.

També podràs ampliar la teua xarxa de contactes, en forma de nous companys de treball, possibles socis, inversors en potència o senzillament amistats que t'oferiran els seus consells personals sobre el seu propi itinerari laboral.

 

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464