Saltar apartados

Curso de verano "Empleo en tiempos difíciles"

Dimarts, 01 de Juny de 2010 11:15

Del 26 al 30 de juliol no et perdes el curs d'estiu "Com afrontar la cerca d'ocupació en temps difícils", obert a qualsevol persona interessada.

A més de revisar l'actual mercat d'inserció laboral i les principals tècniques de cerca d'ocupació, el curs abordarà nous i nous escenaris com:

- Cerca d'ocupació 2.0, impartit per Alfonso Alcántara, consultor de referència nacional en xarxes i web 2.0

- El" personal branding", o com fer de tu una marca, impartit per Andrés Pérez Ortega, especialista en posicionament personal i pioner en aquesta matèria a Espanya.

- L'humor positivo com a eina d'obligat compliment en la societat actual, per Germán Payo, director d'Educahumor, la primera empresa espanyola que treballa l'humor des d'un punt de vista directiu, junt Humor Positiu.

- Una activitat de coaching, tècnica de motivació emprada en l'Alta Adreça, a càrrec de Ricardo Almenar, coach que treballa per a grans empreses amb presència en l'estranger.

A més, comptarem amb taules redones on participaran els principals responsables d'ocupació i autoocupació de la nostra Comunitat, com Elías Amor, director de la Fundació Servef, Manuel Amorós, Gerent de l'Agència de Desenvolupament Local d'Alacant, o Salvador Gil, responsable de l'àrea d'emprendizaje de l'Impiva.

També durem a terme un debat directament "des de l'altre costat", amb la participació de directors i responsables de Recursos Humans d'ECISA, Fnac Alacant, DAMEL i ENEES, així com una taula d'experiències amb emprenedors universitaris que un dia van estar en les aules i actualment treballen des dels seus propis negocis.

Conjuntament revisarem els diferents serveis d'ocupació i autoocupació de la Universitat d'Alacant ajunte els seus responsables, i treballarem actituds necessàries tals com invertir una mica de temps a aprendre idiomes.

Altamira

Pots consultar el programa complet des de la web de la Universitat d'Estiu Rafael Altamira.

Per a matricular-te segueix els passos des d'ací .

El curs està coordinat per l'Observatori d'Inserció Laboral i el Vicedeganat de Pràctiques d'empresa de la Facultat d'Econòmiques, i compta amb la col·laboració del CEEI d'Elx, Centre 14 i l'Agència Local de Desenvolupament Econòmic i Social de l'Ajuntament d'Alacant.

El programa està convalidat per 3 crèdits de lliure elecció o 30 de formació per al professorat (vàlides per a una oposició)

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464