Saltar apartados

Enrique Dans en los Cursos de Verano de la Universidad de Alicante

Dilluns, 12 de Julio de 2010 09:48

Amb motiu dels retards ocasionats en els viatges amb avió, lamentem informar de la cancel·lació de la participació d'Enrique Dans.

Ha sigut impossible aconseguir un vol alternatiu a l'inicial que arribara a temps.

El pròxim 21 de juliol, la Universitat d'Alacant (UA) comptarà amb la presència d'Enrique Dans, professor de la IE Business School i un dels bloggers empresarials més respectats del país.

Enrique Dans oferirà a partir de les 12.00 hores, en el Saló d'Actes de l'Escola d'Òptica i Optometria de la Universitat d'Alacant, la conferencia %u201CAspectes diferenciadors d'una empresa innovadora%u201D, d'entrada lliure.

Aquesta iniciativa, forma part de les activitats programades dins del marc del curs d'Estiu Rafael Altamira: %u201CInnovació i Coneixement: la persona, l'empresa innovadora%u201D.

El conferenciant, col·laborador habitual en nombrosos periòdics i revistes, autor del llibre %u201CTot va a canviar. Tecnologia i evolució: adaptar-se o desaparèixer%u201C, prologat, gens menys que per un dels pares d'Internet, Vinton Cerf, estarà acompanyat pel vicerector de Recerca, Desenvolupament i Innovació de la UA, Manuel Palomar.

Enrique Dans és un acadèmic singular. Inicialment biòleg, es va doctorar en Management of Information Systems en la Universitat de Califòrnia (UCLA), i va ser postdoc en l'Harvard Business School. Avui és professor de Sistemes d'Informació en IE Business School. Docent, investigador de mitjans i models de negoci i rellevant blogger, centra els seus interessos en els efectes de les noves tecnologies en les persones i empreses.

Dans, escriu molt activament des de fa més de cinc anys en el seu blog, www.enriquedans.com, un dels més populars del món en llengua espanyola, imprescindible en la blocosfera empresarial en espanyol per a qui desitge estar al dia en sobre els nous sistemes d'informació i els seus efectes sobre la gestió empresarial i la societat.

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464