Saltar apartados

La Universidad de Alicante y la Concejalía de Juventud de Alicante intensifican su colaboración con la firma de un convenio

Dimarts, 19 d'Octubre de 2010 13:51

El rector de la Universitat d'Alacant, Ignacio Jiménez Raneda i Laura Doll, regidora de Joventut de l'Ajuntament d'Alacant, han signat avui, en el despatx del Rector, un conveni de colaboración pel qual engegaran la convocatòria de tres beques de Punt d'Informació Juvenil per als estudiants de la Universitat d'Alacant.

Laura Doll Universitat d'Alacant

Els estudiants beneficiaris de les beques informaran, en dependència del Centre 14 de la Regidoria de Joventut, sobre convocatòries, recursos i activitats d'interès juvenil en la Universitat d'Alacant, per la qual cosa rebran un curs de formació i l'assessorament necessari per a exercir la seua tasca.

La Universitat d'Alacant, a través de l'Observatori Universitari d'Inserció Laboral del vicerectorat d'Alumnat, posarà a disposició els estudiants becats un lloc fix, lloc de pas habitual dels joves i de fàcil accés, per a la ubicació del tauló i la difusió informativa.

Els representants de les dues institucions, entre els quals es trobaven també el vicerector d'Alumnat, José Vicente Cabezuelo, i el director del secretariat de pràctiques d'empresa i suport a l'estudiant, Antonio Muñoz, han manifestat el seu interès per mantenir l'excel·lent col·laboració que la UA i l'Ajuntament d'Alacant van iniciar en 1984, per a la realització d'activitats de divulgació, formació i recerca en benefici dels estudiants.

Després de la signatura del conveni, Laura Doll ha afirmat que les beques de Punt d'Informació Juvenil per primera vegada s'amplien a l'àmbit universitari, i permetran majors sinergies entre dos grans centres destinats a joves com són la Universitat i el Centre 14. A més, va destacar els avanços en matèria de foment de l'empleabilidad que la Universitat realitza a través del Vicerectorat d'Alumnat i l'Observatori Universitari d'Inserció Laboral, i va desitjar que aquest conveni anara el primer de noves col·laboracions en programes d'interès per a la joventut.

Amb aquesta signatura són ja dues les regidories de l'Ajuntament d'Alacant que subscriuen un conveni de col·laboració en matèria d'empleabilidad i difusió d'activitats amb la Universitat d'Alacant. Entre uns altres, la UA col·labora en el programa d'habitatges per a joves universitaris o en el desenvolupament d'activitats de creació d'empreses per a joves emprenedors.

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464