Saltar apartados

Guanyadors Yuzz Alacant

Dilluns, 10 d'Octubre de 2011 12:41

El programa Yuzz d'Alacant, organitzat per la Fundació Banesto amb la col·laboració de l'Observatori Universitari d'Inserció Laboral, el Parc Científic de la UA i l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ayto d'Alacant, ha arribat a la seua fi.

Premi Yuzz Alacant 2011

En l'acte celebrat en el Centre d'Emprenedors d'Alacant, que va comptar amb la presència d'Arancha Pérez Navarro, Responsable de la Fundació Banesto Societat i Tecnologia; Carlos Castillo, Regidor d'Ocupació de l'Agència Local de Desenvolupament Econòmic i Social de l'Ajuntament d'Alacant; i José Vicente Cabezuelo Pliego, Vicerector d'Alumnat de la Universitat, es van lliurar diversos esments honorífics i el premi Yuzz Alacant.

El jurat va estar compost per membres de l'Observatori Universitari d'Inserció Laboral de la UA, el Parc Científic de la UA, l'Agència de Desenvolupament Local d'Alacant i la Fundació Banesto.

Yuzz Alacant

El projecte guanyador, amb un viatge a Silicon Valley durant una setmana, ha sigut para Disabled Park, de l'equip format per Ana Portes, Olga Aprice i Javier Sepulcre.

Els esments honorífics van ser per als emprenedors Yordanka Dimitrova, Raúl Frare , Manuel Carmona, Jorge Soler, Christian Rodríguez i José Ignacio Martínez.

Durant sis mesos, 19 joves que componien un total de 14 projectes han estat treballant en el desenvolupament de la seua idea en el Centre YUZZ d'Alacant, a través de més de 30 formacions agrupades en tres tipus: àrea de creació i desenvolupament d'empreses, habilitats d'emprenedors i experiències.

El projecte, a més, ha explicat també amb suport per part dels CEEI d'Alcoi i Elx, de Fundeun i de la Fundació General de la UA.

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464