Saltar apartados

Unidos por el fomento del empleo y autoempleo

Dimarts, 18 d'Octubre de 2011 16:53

Agència Local de Desenvolupament Econòmic i Social d'Alacant, Regidoria de Joventut i Observatori Universitari d'Inserció Alacant, junts pel compromís dels Emprenedors.

Els edils d'ocupació i joventut de l'Ayto d'Alacant, Carlos Castillo i Pablo Sandoval, acompanyats pel gerent de l'ADL d'Alacant, Manuel Amorós, i el cap del departament de joventut, Javier Gallego, es van reunir en la Universitat d'Alacant amb l'Observatori Universitari d'Inserció Laboral per a establir nous projectes conjunts en matèria de foment de l'actitud emprenedora. L'objectiu: continuar treballant en la línia de resultats destinats a joves emprenedors.

Foment Emprendizaje Alacant

La trobada es va celebrar en el marc del compromís que el Vicerectorat d'Alumnat de la Universitat d'Alacant, a través de l'Observatori d'Inserció Laboral, té cap als estudiants de la UA en matèria de foment de l'autoocupació. Un compromís que cristal·litza cada any en activitats destinades a projectar als joves emprenedors cap al compliment de la seua meta: la consecució de la seua pròpia empresa.

Entre els eixos a treballar es van plantejar nous reptes que passen per un augment d'activitats conjuntes, destacant el pròxim Dia de la Persona Emprenedora d'Alacant 2011, creació de noves sinergies d'interès per a joves i no tan joves de la ciutat d'Alacant, l'engegada de la segona edició del projecte Yuzz a Alacant o el llançament de l'II Concurs d'Idees Emprenedores Europa House.

També es van destacar les bones idees, i l'esperit, que els emprenedors i emprenedores de la UA han demostrat en activitats com el 48 hores desenvolupant la teua idea, celebrat a Biar, o el primer projecte Yuzz a Alacant, entre uns altres.

Nous temps per a nous reptes que les institucions implicades estan disposades a portar avant, amb determinació i dinamisme.

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464