Saltar apartados

Cómo crear presentaciones para influir, persuadir e inspirar a tu audiencia

Dimarts, 27 de Novembre de 2012 11:26

El dia 19 de Desembre, des de les 11 a les 13 hores, Càtedra Prosegur ens convida a una Masterclass impartida per Alonso Alarcón que tindrà lloc en el Saló d'actes de l'edifici d'Òptica i Optometria de la Universitat d'Alacant.

Masteclass Alonso Alarcón

Alonso és natural de València i Enginyer Químic per la Universitat Politècnica de València i el Royal Institute of Technology (Estocolm). Durant cinc anys ha format part del departament de vendes de Google en les oficines centrals per a Europa, Àfrica i Orient Mitjà a Dublín, on va arribar a ser cap d'equip per al sector B2B.

Actualment treballa en les oficines centrals del departament de formació interna de Google, en Mountain View (Silicon Valley), on exerceix com Program Manager i és encarregat de l'aprenentatge per als nous empleats que entren a formar part de l'equip de vendes en la costa Oest d'Estats Units. A més, col·labora amb l'equip de disseny i imparteix els cursos de Google per a millorar les habilitats oratòries i de comunicació dels empleats a nivell global.

En aquesta classe magistral, Alonso Alarcón ens ensenyarà algunes de les tècniques que usen grans oradors per a captivar a la seua audiència i que tu mateix podràs aplicar a les teues pròpies presentacions perquè el teu públic reba amb força el missatge. També aprendràs com connectar amb la teua audiència i entendre-la, creant un entorn positiu, i com identificar la idea principal de la teua presentació per a conduir-la amb èxit. A més, Alonso ens demostrarà, sobre la base de la seua reeixida experiència, la millor forma d'organitzar els teus missatges per a fer-los més interessants de cara als teus oïdors.

Per a poder assistir a aquesta excel·lent Masterclass, tan sol heu d'inscriure-us ací.

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464