Saltar apartados

Date a conocer en Televisión

Dimarts, 17 d'Abril de 2012 12:26

InformacionTV i la UA et donen l'oportunitat de donar a conèixer les teues habilitats laborals, obtenir descomptes per a viatjar amb avió i un rellotge juvenil

Dimecres que ve dia 25 d'abril, a través de l'Observatori d'Inserció de la UA i del programa Cal veure el que cal sentir, del canal InformacionTV, tindràs l'oportunitat d'intervenir durant trenta segons per a donar-te a conèixer o presentar el teu projecte professional.

Prepara el teu videocurrículum, la teua presentació o la del teu grup, inscriu-te a través de l'enllaç adjunt i acudeix a l'espai situat entre la Biblioteca General i l'edifici de Rectorat del Campus, a les 10:00 hores del pròxim 25 d'abril.

A més, només per inscriure't i acudir, obtindràs un dels 100 descomptes per a un viatge amb avió per a 2 persones, cortesia de la residència universitària Europa House, i entraràs en el sorteig d'un rellotge juvenil per cortesia de Manuel Joier, ambdues empreses grans col·laboradors habituals en projectes d'inserció laboral per a estudiants.

T'avisarem posteriorment de la data d'emissió del programa perquè estigues atent.

No deixes escapar aquesta oportunitat de donar-te a conèixer en el primer programa especial de foment de l'ocupació en el canal provincial amb més audiència d'Alacant.

Enllaç d'inscripció a través de l'àrea privada de l'Observatori

Cal veure el que cal oir

Observatori Universitari d'Inserció Laboral de la UA

Amb la col·laboració i patrocini de:

Europa House i Manuel Joier

Grup Scout Resurreccion i Restaurant Arrayan

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464