Saltar apartados

El Observatorio y ESN se juntan en el apoyo al alumno Erasmus

Dimarts, 25 de Setembre de 2012 16:47

La Vicerectora d'Estudiants, Nuria Vaig granar, i els representants de l'Erasmus Students Network de la UA, Lorena Blaya, presidenta, i Javier Serrano, tresorer, s'han reunit per a aconseguir un acord de col·laboració mútua dirigit al foment dels programes de pràctiques Erasmus i la inserció laboral anara d'Espanya.

Observatori Insercion Laboral UA

A través de l'Observatori d'Inserció Laboral, del Secretariat de Pràctiques en Empresa i Suport a l'Estudiant, es duran a terme noves activitats de foment del voluntariat internacional, així com programes informatius destinats a estudiants d'últim any perquè coneguen les possibilitats de pràctiques internacionals que ofereix la UA, al mateix temps que l'ESN col·laborarà arreplegant informació i acumulant la important experiència dels estudiants i egressats que tornen a Espanya.

D'aquesta manera es pretén fomentar l'intercanvi d'impressions entre estudiants internacionals i del propi Campus en matèria de pràctiques en empresa i empleabilidad fora de les nostres fronteres, al mateix temps que s'identifiquen noves oportunitats per a conèixer experiències fora del nostre país. A més, el Vicerectorat d'Estudiants recolzarà a l'ESN en el seu programa informatiu en els centres de secundària de la nostra província.

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464