Saltar apartados

Nova edició de YUZZ a Alacant 2012 2013

Dilluns, 17 de Setembre de 2012 12:49

  • L'Observatori Universitari d'Inserció Laboral de la UA i l'Agència de Desenvolupament Local renoven la seua participació en el programa YUZZ de suport a joves emprenedors amb idees de base tecnològica, que en aquesta nova edició arriba a 35 ciutats de tot el país.

  • El centre YUZZ d'Alacant compta amb la col·laboració de la Residència Universitària Europa House, el Parc Científic de la Universitat d'Alacant, Fundeun, CEEI d'Alcoi, CEEI d'Elx i la Fundació General de la Universitat d'Alacant

  • En aquesta convocatòria YUZZ 2012-2013, els emprenedors podran enviar les seues candidatures del 17 de setembre al 31 d'octubre a través de www.yuzz.org

  • Des de l'inici del programa l'any 2009, en aquestes tres edicions YUZZ s'han creat un total de 400 empreses.

L'Observatori Universitari d'Inserció Laboral de la Universitat d'Alacant i l'Agència de Desenvolupament Local i la Fundació Banesto han renovat el seu acord de col·laboració perquè la ciutat explique novament amb un centre d'alt rendiment YUZZ, viver de formació i assessorament per a joves de 18 a 30 anys amb projectes de caràcter tecnològic.

El programa YUZZ, impulsat per la Fundació Banesto va arrancar l'any 2009 amb dos centres de formació, un a Barcelona i un altre a Madrid. En la nova edició 2012-2013 el programa arriba a 35 ciutats de tot el territori nacional, amb la participació de 20 joves emprenedors. cal destacar que en aquestes tres edicions YUZZ s'han constituït un total de 400 empreses tecnològiques.

Durant els set mesos de durada del programa YUZZ, la Fundació Banesto juntament amb els partners i col·laboradors de les diferents localitats posen a la disposició dels seleccionats el suport necessari per a desenvolupar la seua idea en el mercat: una xarxa d'experts, formació empresarial, assessories i tutories personalitzades, una plataforma de treball col·laboratiu en línia, i tot el suport administratiu i jurídic necessari en cas que la seua idea puga materialitzar-se en un projecte empresarial.

Els tres millors projectes seleccionats a nivell nacional rebran una dotació econòmica per a engegar el seu negoci i fer realitat el seu somni. Així mateix, els millors participants, d'entre tots els centres YUZZ, tindran l'oportunitat de viatjar a Silicon Valley per a conèixer en primera persona el major centre de la innovació mundial on han aflorat empreses com Google, eBay o Hewlett-Packard.

Serà un màxim de 20 el nombre de participants seleccionats a Alacant amb edats compreses entre els 18 i 30 anys. La convocatòria de recepció de candidatures romandrà oberta del 17 de setembre al 31 d'octubre i per a participar, els joves hauran d'enviar les seues dades a través del formulari localitzat en la web de www.yuzz.org. Cada participant podrà presentar una única candidatura i aquesta podrà contenir tantes idees com estime oportú.

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464