Saltar apartados

Concurso %u201CEl futuro de las TICs: Innova con EOI y Huawei%u201C

Divendres, 15 de Març de 2013 11:40

psoter

Huawei, proveïdor capdavanter global de Tecnologies d'Informació i Comunicació (TIC), en col·laboració amb l'Escola d'Organització Industrial (EOI), llança un nou programa de formació. Aquest consisteix en el lliurament de deu beques a estudiants espanyols de l'àmbit de les telecomunicacions i la recerca tecnològica, atorgant-los l'oportunitat d'assistir a jornades de capacitació que s'impartiran en els centres de R+D de la companyia en Shenzhen. L'activitat es desenvoluparà íntegrament en el país asiàtic durant un període de dues setmanes en el mes de juliol. A més, els guanyadors hauran rebut prèviament a Madrid un curs de llengua i cultura xinesa d'una setmana de durada.

La selecció dels deu estudiants es durà a terme a través del concurs "El futur de les Tics: Innova amb EOI i Huawei". Aquells alumnes que desitgen participar hauran de presentar en la següent adreça http://www.eoi.es/blogs/innovahuawei/ el seu currículum, una carta de motivació i un vídeo creatiu de dos minuts en anglès, explicant les seues motivacions i interessos en el camp tecnològic i per què volen formar-se en una companyia com Huawei. És necessari comptar amb un nivell intermedi d'anglès.

El concurs de vídeos %u201CEl futur de les tics: innova amb EOI i Huawei%u201D va dirigit a estudiants universitaris espanyols que tinguen passaport espanyol, siguen estudiants de grau en el seu últim any de carrera o haver finalitzat els seus estudis universitaris en un període no màxim a 12 mesos a la data de la sol·licitud i que siguen estudiants de carreres de ciències, enginyeries (especialment Enginyeria de Telecomunicacions) i/o administració i direcció d'empreses.

Per a participar, EOI crearà un portal Web específic per al concurs. En aquest portal, els candidats podran adjuntar la sol·licitud d'inscripció indicant la URL específica de YouTube on està allotjat el vídeo que desitgen presentar, el Curriculum Vitae i una carta de motivació.

Els vídeos han de ser visibles públicament en YouTube. No obstant açò solament EOI i Huawei tindran accés als Curriculum Vitae i Cartes de Motivació.

El 31 de Maig de 2013 és la data límit de sol·licitud d'inscripció amb la corresponent publicació de vídeos dels candidats.

El 27 Juny de 2013 es realitzarà la fallada del jurat i comunicació pública als guanyadors des de la web d'EOI i els seus comptes de Twitter i Facebook. Així mateix, se'ls comunicarà personalment als guanyadors a través de correu electrònic.

I finalment al juliol de 2013 i durant dues setmanes tindrà lloc el programa formatiu d'Huawei a Xina.

Tota la informació fent clic ací.

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464