Saltar apartados

Desayuno Temático

Dilluns, 25 de Març de 2013 19:19

targeta

La Consultoria estratègica i innovació juntament amb Fundeun organitzen el pròxim 26 de març, de 9.15 a 12.00h, en el Saló de Graus de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat d'Alacant un Desdejuni Temàtic amb les següents ponències:

- ¿Exportes o nacionalitzes? De la mà de D. Miguel Toledo. Soci Gerent de Grup T&T, Advocat d'empreses, Expert en Comerç Internacional, Màrqueting i Vendes, Management i Lideratge.

- Vull eixir fora. ¿Què faig amb la meua marca? amb Sra. Eva Toledo. Directora de l'àrea de PADIMA. Realitzen un assessorament íntegre en la protecció i defensa de la creativitat i la innovació: marca, disseny, invenció i drets d'autor. Economista i Agent Oficial de la Propietat Industrial (representant autoritzat davant l'OEPM I OAMI).Professora de Màrqueting en la Universitat d'Alacant i en diverses escoles de negocis.

- ¿Quin paper juga la fiscalitat quan sales fóra? Ponència de D. David Báidez.

- ¿Quin paper juga la fiscalitat quan sales fóra? Sra. Raquel Díaz. Responsable d'Innovació de la Fundació Empresa-Universitat d'Alacant (FUNDEUN). Llicenciada en Químiques, Tècnic Superior en Indústries Alimentàries i Màster en Consultoria de Sistemes Integrats de Gestió Empresarial. Ha treballat com a consultora de qualitat i innovació en diferents empreses, desenvolupant projectes de R+D+i, cercant i gestionant vies de finançament per a la seua engegada.

Aquest desdejuni temàtic està dirigit a professionals, empreses i emprenedors.

Tota la informació ampliada la trobaràs fent clic en el següent enllaç. La inscripció és gratuïta. Inscriu-te ací.

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464