Saltar apartados

Internacionalización de empresas: un caso práctico en Brasil

Dilluns, 01 d'Abril de 2013 14:44

 

yuzz

L'Observatori Universitari d'Inserció Laboral amb el Centre Yuzz d'Alacant organitzen la xarra “Internacionalització d'empreses: un cas pràctic a Brasil” que es realitzarà el pròxim 17 d'abril, de 17.00 a 19.00h en el Centre Yuzz, situat en el Viver d'empreses de Mercalicante, Ctra. de Madrid, Km. 4.

Per a aquesta xarrada comptarem amb Víctor García Ferrández. Enginyer de Telecomunicacions per l'ETSIT-UPM (Madrid) i Executive-MBA per l'Institut d'empresa (Madrid), ha completat la seua formació amb cursos de postgrau en innovació, finances i dret europeu. Va començar la seua carrera en Telefònica R+D (TID) a Madrid, i després d'ocupar diversos llocs en 2002 és transferit a la filial brasilera de Sao Paulo (Telefònica Perquisició i Desenvolvimento, TPD) com a gerent de desenvolupament de negoci, sent nomenat Gerent General de TPD en 2003, càrrec que ocupa fins a la seua adquisició per Indra Sistemes a l'octubre de 2010.

En aquesta xarrada Víctor ens parlarà sobre la seua experiència de nou anys de treball a Brasil, la major part com a director general de la filial brasilera d'una empresa espanyola del sector de desenvolupament SW per a telecomunicacions. Es tractaran temes tan variats com les dificultats inicials per a establir l'empresa, les diferències culturals i laborals entre Espanya i Brasil o l'exportació/importació de tecnologia i els seus impactes fiscals, però sobretot es pretén que siga una xarrada oberta a les preguntes i curiositats dels participants.

Per a inscriure't solament has de fer clic en el següent enllaç.

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464