Saltar apartados

Los 10 mandamientos del portfolio

Dijous, 05 de Desembre de 2013 13:47

Portfolio

El Portfolio és la carta de presentació que s'empra habitualment en els àmbits professionals relacionats amb la innovació i el treball creatiu (publicitat, disseny, arquitectura, fotografia, pintura, etc.) amb el propòsit de posicionar-se en el món laboral o vendre el producte generat per l'autoocupació.

Divendres que ve 13 de Desembre a les 10:00 es va a celebrar un taller participatiu %u201CEls deu Manaments del PORTFOLIO Professional Perfecte%u201D, amb l'objectiu d'identificar cuales són els factors fonamentals que poden ajudar a tots els assistents a establir la seua marca personal. De cara a un futur proper aqueixa diferenciació es constituirà en el motiu-raó pel qual un comença a ser reconegut i valorat en el mercat de treball.

Es tracta d'una xarrada gratuïta que té lloc en la Universitat d'Alacant (Saló d'Actes del Germà Bernàcer) i en ella participaran:

  • Miguel MADARIAGA (Director Creatiu de *S,C,P,F,...)
  • Jesús ORBEA (Professor de Creativitat, UA)
  • Jesús LÓPEZ (Professor de Disseny Publicitari, UA)
  • Enric BAS (Director de FUTURLAB - Creative Futures)

Per a assistir a la xarrada és necessari inscriure's a través del formulari disponible en http://www.gym.futurlab.es/charla/ posat que les places estan limitades a l'aforament de la sala. Per a obtenir tota la informació detallada només heu d'accedir a l'assetge web.

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464