Saltar apartados

Nutriaktive, joven empresa nacida en el seno de la UA, da el pistoletazo de salida en Alicante

Dimarts, 09 d'Abril de 2013 12:06

logo

L'empresa d'assessorament cientifico-tècnic per a la planificació esportiva celebrarà a Sant Vicent del Raspeig les jornades %u201CCom Aconseguir el Màxim Rendiment Esportiu%u201D

La jove empresa Nutriaktive (www.nutriaktive.com) dedicada a l'assessorament dietètic i esportiu organitzarà les I Jornades per a la Planificació Dietètica i Esportiva %u201CCom Aconseguir el Màxim Rendiment Esportiu%u201D en la tercera planta del Centre Social de Sant Vicent del Raspeig durant els dies 19 i 20 d'abril de 2013. Malgrat ser una empresa de recent creació, Nutriaktive compta amb un experimentat equip de professionals i col·laboradors en els camps de la nutrició, la planificació esportiva i la comunicació en l'esport.

L'organització és a càrrec de Nutriaktive, ajunte l'Observatori d'Inserció Laboral de la Universitat d'Alacant, el Patronat d'Esports de l'Ajuntament de Sant i el consultor de disseny, màrqueting online i creació de negocis Rafa del Castillo. De la mateixa manera, compta amb la col·laboració d'empreses de la talla de Central Lletera Asturiana, Bodi Life, SporTraining, Hekka Fisioteràpia, Europa House, Mercalicante, Multipower, Maxifuel i Alt Rendiment.

L'objectiu que es proposa Nutriaktive amb aquest esdeveniment és donar a conèixer entre els assistents mètodes i tècniques dels quals es pot servir l'esportista per a aconseguir un rendiment òptim preservant la seua salut. Les sinergies que formen nutrició, dietètica i planificació esportiva conformaran l'eix central de les conferències, a les quals se sumaran altres temes d'importància com la promoció de l'esportista i la seua relació amb les tecnologies 2.0. A més, ja s'ha posat a la disposició dels assistents l'hashtag #JornadasCAMRD amb el qual podran optar a diversos premis especials.

La inscripció a les jornades romandrà oberta fins al 18 d'abril, podent formalitzar-la en l'apartat %u201CNovetats%u201D de la web de Nutriaktive (www.nutriaktive.com) o de manera directa ací.

I Jornades Tècniques per a la Planificació Dietètica i Esportiva

#JornadasCAMRD

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464