Saltar apartados

Santander Universitats inicia la convocatòria de beques Iberoamèrica per a estudiants de Grau

Dimecres, 15 de Maig de 2013 12:46

logo

El Programa està dirigit a estudiants de nivell grau d'universitats iberoamericanes definides en cada Convocatòria com a partícips en el Programa, amb la finalitat de facilitar el seguiment d'estudis durant un semestre acadèmic en una universitat iberoamericana d'un altre país, en el marc de la progressiva construcció de l'Espai Iberoamericà del Coneixement.

En la Convocatòria 2013, la Universitat d'Alacant ha sigut definida com a partícip amb un nombre total de 15 Beques, la dotació de les quals és de 3.000 %u20AC cadascuna.

Les universitats amb les quals intercanviarà estudiants la Universitat d'Alacant en la present convocatòria seran institucions de Mèxic, Brasil i Argentina, amb les quals el Banc Santander i la Universitat d'Alacant tenen un conveni de col·laboració.

Els requisits que ha de complir l'estudiant són els següents:

- L'alumnat ha d'estar degudament matriculat en la UA en un programa d'estudis conduents a l'obtenció d'un títol oficialment reconegut de Grau, Llicenciatura, Enginyeria o Arquitectura, (s'exceptuen, per tant, els estudis de postgrau).

- L'alumnat ha d'estar en possessió d'un permís d'estada vàlid per a residir a Espanya durant el període de realització de la mobilitat.

- L'alumnat haurà de tenir superat un mínim de 120 crèdits a data 28 febrer 2013.

- Estudis de segon cicle. No es podrà realitzar l'intercanvi durant el primer any de les titulacions de només segon cicle, o bé d'un segon cicle que no resulte continuació directa del primer cicle d'origen. En els estudis de segon cicle no es tindrà en compte el requisit mínim de 120 crèdits superats.

El termini de presentació de sol·licituds de la Universitat d'Alacant és del 15 al 31 de maig de 2013.

L'alumnat interessat que reunisca els requisits haurà de seguir els 2 passos següents:

1. Inscripció en la pàgina web de Beques Santander.

Entrant en "Convocatòries Obertes", apartat "Beques Iberoamèrica. Estudiants de Grau. Santander Universitats - Espanya 2013". És necessari registrar-se per a accedir al formulari d'inscripció.

2. Emplenament del formulari de sol·licitud de la Universitat d'Alacant.

El formulari de sol·licitud es troba en el Campus Virtual dins de l'apartat Secretaria, subapartat de Mobilitat (on es dóna accés als diferents Programes de Mobilitat) i finalment seleccionant Iberoamèrica Santander. Una vegada emplenat el formulari s'ha de prémer el botó acceptar i s'obté un nombre de registre que s'ha de conservar.

Més informació sobre la convocatòria en el següent enllaç.

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464