Saltar apartados

Tabarca Emprende: III Edición

Dijous, 12 de Setembre de 2013 00:00

Tabarca Emprenga UA Ayto Alacant

III edició Tabarca Emprèn

17, 18 i 19 de juliol de 2014
Illa de Tabarca

PLACES ESGOTADES

La Regidoria de Joventut de l'Ayto d'Alacant i l'Observatori d'Inserció Laboral de la Universitat d'Alacant et presenten la III Edició de la nova activitat en l'illa de Tabarca per a desenvolupar les teues capacitats, aprendre del treball en equip, ampliar la teua xarxa de contactes i, sobretot, descobrir nous col·laboradors per a dur a terme les teues iniciatives.

A més, aquesta tercera edició compta amb la col·laboració de CoffeWork Alacant, l'Agència de Desarollo Local de l'Ayto d'Alacant, Luis Villanueva, Jonathan Delgado, el Grup Scout Resurrecció, i la residència d'estudiants Europa House.

Objectius

L'objectiu d'aquest projecte innovador és desenvolupar específicament una sèrie de competències treballant tres aspectes: Personal, Social i Professional, emfatitzant en el foment d'habilitats necessàries per a l'emprendizaje en el seu sentit més ampli (el prendre les regnes dels projectes personals i professionals).

Es treballaran específicament les següents habilitats:

Lideratge
Treball en equip
Comunicació
Creativitat
Resolució de problemes
Autoconeixement

El requisit essencial per als participants és ilusión per aprendre i participar en alguna cosa diferent.

Allotjament i Manutenció

El transport, allotjament i materials són a càrrec de l'organització. Quant a la manutenció, dependrà de cada participant. Als seleccionats se'ls oferirà la possibilitat de contractar packs de manutenció amb algun dels establiments de la illa. Es disposarà d'una Nevera per als aliments que es porten des de casa. No es podrà cuinar amb foc ni amb Microones.

Per a l'allotjament, es residirà en les instal·lacions de recerca del CEAM (Centre d'Educació Ambiental de la Illa de Nova Tabarca). L'allotjament serà en sales de lliteres, podent portar a cada participant trac de dormir o llençols bajeras per a la seua comoditat.

Qui poden participar i Com

Qualsevol estudiant universitari, o egressat de la UA, d'entre 18 i 32 anys, pot optar a unes de les 20 places de l'activitat.

Per a sol·licitar la teua Preinscripció:

PLACES ESGOTADES

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464