Saltar apartados

Workshop: Cómo afrontar un proceso de selección, claves para el éxito

Dilluns, 01 d'Abril de 2013 14:27

cartell

Deloitte juntament amb l'Observatori Universitari d'Inserció Laboral, la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials i la Facultat de Dret organitzen el Workshop %u201CCom afrontar un procés de selecció, claus per a l'èxit%u201D.

El Workshop es realitzarà el 29 d'abril de 2013, de 12.00 a 14.00h en el Saló d'Actes de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials.

L'objectiu del taller és compartir les claus principals per a afrontar un procés de selecció mitjançant els següents punts:

- La importància de l'actitud a l'hora de cercar treball

- Personal Branding: coneix-te a tu mateix

- El procés de cerca: Fuentes (on cercar); El CV; Dinàmica de Grup; Entrevista Personal.

El taller serà impartit per:

- Victoria Casañ. Responsable de RRHH de Llevant. Llicenciada en Psicologia amb Màster en Direcció i gestió de Recursos Humans i Certificada en Coaching Executiu, des de fa 6 anys gestiona en Deloitte les àrees de Selecció, Formació i Desenvolupament per a la Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia.

- Beatriz Martin. Al llarg de la seua trajectòria professional ha participat i coordinat projectes d'auditoria de comptes, due diligence, disseny, revisió i implantació de sistemes de control intern. Actualment és responsable de l'oficina d'Alacant de Deloitte a Espanya, membre del comitè d'infraestructures, de Turisme i Transport i del comitè de formació de Deloitte a Espanya.

El taller està dirigit a la cerca de primera ocupació, per tant els assistents han de ser alumnes dels últims anys de les Llicenciatures o Graus amb perfils en Administració i direcció d'empreses, Dret, DADE i Economia.

Inscriu-te en el següent enllaç.

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464