Saltar apartados

4ª Edición de Programa Yuzz en Alicante | Jóvenes con Ideas

Dimecres, 09 d'Abril de 2014 10:28

Programa YUZZ %u201CJoves amb Idees%u201D per a la promoció del talent jove i l'esperit emprenedor.

En les seues quatre edicions anteriors s'han creat 400 empreses i en l'últim any han participat més de 600 emprenedors. L'Observatori d'Inserció Laboral de la Universitat d'Alacant juntament amb la Fundació General de la Universitat d'Alacant, el Parc Científic d'Alacant, la Residència universitària Europa Houses, l'Agència de Desenvolupament Local d'Alacant, Fundeun, CEEI d'Elx i CEEI d'Alcoi estan a càrrec de la coordinació del Programa YUZZ a Alacant.

El programa, dirigit a joves d'entre els 18 i 31 anys, ofereix durant set mesos recolze, formació i assessorament per a elaborar plans de negoci basats en idees innovadores, de base tecnològica, propostes pels joves seleccionats per a participar en el concurs.

Els tres millors projectes nacionals rebran una dotació total de 60.000 euros; 30.000 per al primer lloc, 20.000 per al segon i 10.000 euros per al tercer. Els premis locals oferiran als joves l'oportunitat de viatjar a Silicon Valley (Califòrnia, EUA) per a conèixer de primera mà el principal referent internacional en innovació. Durant una setmana els guanyadors visitaran empreses tecnològiques emblemàtiques, interactuaran amb diferents agents de l'entorn acadèmic i empresarial i realitzaran activitats de %u201Cnetworking%u201D. La convocatòria per a participar en aquest programa romandrà oberta fins al 4 deMaig .

YUZZ posa a la disposició dels participants de qualsevol dels seus centres, un espai de treball localitzat en instal·lacions cedides per entitats col·laboradores amb la infraestructura i l'equipament necessari per al desenvolupament d'activitats de formació i d'assessorament. A més podran accedir a programes de tutoria i assessoria, amb suport personalitzat per a cadascun dels participants. Els tutors són professionals amb experiència en empreses innovadores o de base tecnològica que recolzen l'aprenentatge dels emprenedors, els ofereixen atenció permanent i els orienten en la formulació del seu pla de negoci.

Amb el programa YUZZ es posa a la disposició dels participants una àmplia xarxa d'experts integrada per professionals del món de l'empresa, docents i investigadors especialitzats en la innovació i l'emprendimiento. La xarxa està composta per més de 200 experts distribuïts per tot el territori nacional que comparteixen amb els participants la seua experiència docent o professional a través de xarrades, classes magistrals, tallers i altres activitats de formació. La formació en creació i gestió d'empreses que se'ls ofereix està basada en casos pràctics d'emprenedors i orientada a l'adquisició d'habilitats i competències pròpies de l'emprenedor.

Les bases de la convocatòria i formulari d'inscripció estan disponibles en www.yuzz.org.

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464