Saltar apartados

4ª Edición del Workshop ONO | Acércate al mundo de la dirección y gestión de personas de la mano de profesionales de primer nivel

Dimecres, 05 de Febrer de 2014 10:50

El Màster en Direcció i gestió de Recursos Humans de la Universitat d'Alacant i ONO, en col·laboració amb l'Observatori d'Inserció Laboral i la Càtedra Prosegur de la Universitat d'Alacant, organitzen, per a estudiants i recentment titulats universitaris, una nova edició del %u201CWorkshop ONO, director de RRHH per un dia%u201D divendres que ve 21 de febrer, des de les 16:00 fins a les 21:00 hores en el Saló d'Actes de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials.

En aquest workshop, a través de l'experiència de l'equip directiu d'ONO, ens acostarem al dia a dia en l'àmbit dels recursos humans en una empresa innovadora i preparada per al constant canvi que exigeix el mercat, mentre s'aborda la resolució d'un cas real de la companyia.

Aquesta edició versarà sobre el canvi cultural d'una organització de 2500 professionals a l'hora d'afrontar de forma col·lectiva un canvi en el model de comportament de l'empresa, un nou impuls en el seu model de negoci per a aconseguir un impacte en el seu compte de resultats i una forma de treballar en la qual les persones se senten a gust.

Els directius d'ONO encarregats d'impartir aquest Workshop seran Roberto Rodríguez, Director persones, equips i recursos i Antonio Rodríguez Martínez, Cap de selecció i carrera.

Com a premi, dos dels participants tindran l'oportunitat participar en una sessió de treball en la seu central d'ONO a Madrid per a exercir les labors de Director de Recursos Humans durant un dia guiats de la mà del seu director habitual, Antonio de la Font i de la resta dels seus col·laboradors.

¿T'atreveixes a convertir-te en Director de Recursos Humans per un dia?

Pots inscriure't gratuïtament en el següent formulari

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464