Saltar apartados

ACTUA, un fin de semana para desarrollar ideas.

Dimecres, 08 de Gener de 2014 12:29

La Universitat d'Alacant, amb la col·laboració d'Impulsa Alacant, el Màster en Direcció i gestió de Pimes, Fundeun i l'Observatori d'Inserció Laboral, llancen la iniciativa ACTUA, el primer programa de desenvolupament d'idees emprenedores, que el seu objectiu és dur a terme les idees de negoci innovadores propostes pels participants per a fer possible la seua realització en el mercat.

El programa es desenvoluparà en tres dies d'intensa activitat, en els quals es formaran equips de treball per a les diferents idees de negoci presentades, fomentant el treball en grup i l'intercanvi d'impressions professionals.

Tots els participants tindran accés a un mes en el centre de coworking Coffeework d'Alacant, juntament amb la tutorización posterior de grups d'experts i, a més, els projectes més destacats al final de la jornada seran premiats amb serveis de seguiment per part de diverses empreses importants, així com un espai en el Centre de Creació d'empreses de la Universitat d'Alacant durant un any.

La iniciativa està dirigida a persones inscrites en les ADL com a cercadors actius d'ocupació i a estudiants universitaris, especialment aquells que estiguen cursant últim any de carrera, màster oficial o no o cursos de postgrau.

El programa s'estructurarà en tres dies, dijous a la vesprada i divendres i dissabte al matí, els dies 30, 31 de gener i 1 de febrer de 2014.

Els interessats a participar en ACTUA podran inscriure's a través del següent enllaç d'inscripció , i abonant la quota d'inscripció reduïda, de deu euros.

Per a més informació, consultar la web http://www.doeua.es/actua/

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464