Saltar apartados

Claves para emprender desde la Politécnica

Dijous, 13 de Febrer de 2014 14:17

Dins del Mes Cultural de l'Escola Politècnica Superior, el Servei de Gestio%o0301n de la Investigacio%o0301n i Transferència de Tecnologia i l'Observatori d'Inserció Laboral, organitzen l'activitat "Com emprendre: aspectes claus de l'emprenedor i la seua idea", destinat a estudiants de la Politècnica.

Dilluns que ve, dia 17, a les 11:00 hores en el saló d'actes de l'EPS IV. Edifici 39 del mapa.

Comptarem amb les experiències de dos joves emprenedors, Jonathan Delgado i Abel Bordonado, que explicaran la seua trajectòria i oferiran consells pràctics per als participants.

A més, el SGITT donarà a conèixer els diferents serveis per a la recerca que ofereixen.

Abel Bordonado

Als seus 24 anys Abel Bordonado va decidir unificar les seues dues passions: els estudis d'informàtica especialitzats en videojocs per la Universitat d'Alacant, i el voluntariat i l'ideal de treballar per construir un món millor del que ens hem trobat, naixent així el projecte que porta entre mans, MoreThanGamers, que uneix tots dos conceptes. Després d'una interessant trajectòria emprenedora, que entre altres coses li ha portat a trepitjar Sant Francisco com a finalista de Yuzz, és una persona que creu que la clau de l'èxit està en les persones que ens envolten, el networking i l'equip. Després del seu Erasmus a Noruega, torna amb una motivació i determinació més reforçada, obert a seguir aprenent i conèixer-se nous mons, i en la cerca de complir un somni on la solidaritat i els videojocs es porten de la mà. MoreThanGamers


Tel: +34 622 600 652
Web: www.morethangamers.com
Linkedin thttp://www.linkedin.com/company/morethangamers
Facebook: http://facebook.com/morethangamers
Twitter: http://twitter.com/morethangamers

Jonathan Delgado

És un emprenedor nat, que es descriu com una persona social i enèrgica, omple d'inquietuds i ansiosa de coneixements i experiències. És Fundador i Gestor de CoffeeWork un centre especialitzat en el foment i desenvolupament de la creativitat, innovació cultura i emprendimiento. CEO de Coffee_School, escola formativa avançada per a emprenedors de tots els sectors i indústries on l'alumne es pot desenvolupar en les àrees d'Indústries Creatives i Culurales, Entrepreneurship, Business & Management, Desenvolupament personal i professional, Tecnologies i internet, Creativitat i Innovació. CEO d'http://www.ibizawhitexperience.com , marca vinculada a l'oci i turisme a Eivissa. Actualment desenvolupant diversos projectes d'àmbit tecnològic i app movil amb l'empresa Creativity Trends.

CoffeWork Alacant

C/ Rafael Altamira Nº 3
03002 Alacant
info@coffeework.eu
Facebook: https://www.facebook.com/coffeework

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464