Saltar apartados

S'engega l'acceleradora d'empreses Crowd Knowledge

Dimecres, 17 de Setembre de 2014 10:34

El CEEI Alcoi i set empreses de les comarques interiors han llançat l'Acceleradora d'empreses Crowd Knowledge. Es tracta d'un programa en el qual col·labora la Universitat d'Alacant i que impulsarà i recolzarà als emprenedors amb projectes d'alt potencial de creixement perquè desenvolupen la seua idea i isquen al mercat amb les majors garanties d'èxit. L'objectiu principal és potenciar la creació i creixement d'empreses innovadores invertint recursos del territori en el propi territori.

¿En què consisteix el programa?

El programa es divideix en tres fases:

Fase 1. Captació d'emprenedors amb idees empresarials innovadores fins al 30 de setembre. L'objectiu és captar projectes d'emprenedors/innovadors i seleccionar els més viables, que són els que passaran a la segona fase del programa. Si estàs interessat dirigeix-te al CEEI.

Fase 2. Acceleradora d'empreses: Crowd Knowledge. En aquesta segona fase, les empreses seleccionades entraran a formar part d'un procés de treball conjunt amb mentors/experts i amb els tècnics del CEEI en les instal·lacions del centre, on s'establiran de manera gratuïta durant 6 mesos. Per a pagar aquesta fase de co-working i de formació/entrenament i elaboració del projecte d'empresa, segmentació de mercat, llançament de producte pilot, anàlisi del feedback del mercat… es comptarà amb l'aportació de capital per part de les empreses que finançaran el seu llançament.

Fase 3. Primera ronda de finançament privat. Finalitzat el procés de creació de l'empresa i preparació per al llançament del projecte, es realitzarà una primera ronda de finançament que consistirà en la presentació de les startup a inversors privats interessats en apotar capital per a contribuir al seu llançament al mercat i al seu creixement.

¿Qui pot participar en el programa i com?

Poden participar en el programa emprenedors amb projectes en fases inicials, emplenant un formulari de sol·licitud. El termini de presentació finalitza el 30 de setembre de 2014.

Més informació i inscripcions en www.ceei-alcoy.com

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464