Saltar apartados

Setmana de l'Empleabilidad Facultat Econòmiques

Dimarts, 29 d'Abril de 2014 10:32

Per a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat d'Alacant és de gran importància treballar per millorar l'empleabilidad dels seus estudiants i augmentar les seues possibilitats d'inserció laboral.

Per a açò, el Vicedeganat de Pràctiques Externes al costat del Programa d'Acció Tutorial de la facultat i l'Obervatorio Universitari d'Inserció Laboral ha programat una sèrie d'activitats que us permetran obtenir certes habilitats i destreses de molta importància en la vostra futura inserció laboral.

La majoria de les activitats són de caràcter general i d'interès de tots els estudiants de la facultat, no obstant açò, algunes d'elles estan pensades per a alguna titulació en concret. Per açò, i per a facilitar-vos l'accés a la informació, la programació l'hem separat per titulació.

Si vols accedir als tallers, xarrades o taules redones programades per als teus estudis solament has de punxar en l'opció corresponent a la teua titulació:

ADE | ECONOMIA | PUBLICITAT I RELACIONS PÚBLIQUES | SOCIOLOGIA | TREBALLE SOCIAL

Aquells estudiants que vulguen obtenir un certificat d'assistència hauran d'inscriure's, de manera independent, en cadascuna de les activitats a les quals desitgen assistir.

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464