Saltar apartados

Creatividad y diseño industrial | Mónica Armani

El pròxim 17 de setembre a les 12,30 h. tindrem la conferencia-col·loqui "Creativitat i Disseny Industrial, amb Mónica Armani", en la Seu Ciutat de la Universitat d'Alacant (Avd. Ramón y Cajal, 4, Alacant), emmarcada dins del Fòrum Empresarial Síntesi, organitzat pel Cercle d'Economia de la Província d'Alacant, el Màster en Direcció i gestió d'empreses de la Universitat d'Alacant, i el periòdic ABC/Alacant en el seu 25 aniversari.

En projectes empresarials consolidats, els resultats econòmics són conseqüència de fer les coses sistemàticament bé. No es gestionen directament, sinó com a conseqüència d'una excel·lent gestió dels recursos i un lideratge inspirador que aconseguisca implicar als grups d'interès de l'empresa, especialment emprats, clients i entorn social, vinculant-los a la nostra marca amb criteris de qualitat.

I entre aqueixos criteris, els de utilitat, innovació, estil, ... disseny, adquireixen gran importància si estan suportats per una excel·lent comunicació.

I com a referència de disseny, sens dubte Itàlia; i entre les persones que han contribuït de manera més decisiva a aqueixa imatge de disseny actual, innovador, té un paper molt destacat Mónica Armani.

Mónica, arquitecta de l'escola racionalista, és un dels grans noms del disseny industrial italià, per la qual cosa conèixer directament la seua experiència i visió del disseny en el món, i debatre amb ella entorn d'aquest element clau de la gestió empresarial, és una excel·lent oportunitat que no podem deixar passar.

Si estàs interessat, pots inscriure't gratuïtament fins a completar aforament en aquest formulari.

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464