Saltar apartados

El currículum vitae y la carta de presentación

En el marc del Programa Millora la teua Inserció Laboral, el pròxim 4 de febrer de 2015, de 18:30 a 21:00, en l'Aulari 1 - Aula 54P, durem a terme la sessió El currículum vitae i la carta de presentació.

El teu currículum ha de servir-te per a arribar a l'entrevista, és el teu passaport, i per tant ha de ser capaç de captar l'atenció de qui et cerca i, a més, demostrar que eres un/a vertader/a professional. Anem a conèixer la manera de fer arribar el missatge que vols transmetre amb el teu CV, i veurem la manera com has de plasmar-ho i fer-ho arribar per a no passar desapercebut.

Està sessió serà impartida per María Teresa Bañón, Màster en Gestió i direcció de Recursos Humans per la Universitat d'Alacant està especialitzada en l'optimització en la gestió i en el desenvolupament d'habilitats i competències personals. Posseeix experiència en selecció per competències, Assessment Center, projectes de descripció de llocs de treball i avaluació de l'acompliment.

La seua formació i la seua experiència en l'adreça d'equips i en la gestió d'unitats de negoci li permeten obtenir una completa visió de l'acompliment òptim en els llocs de treball.

Més informació i inscripció.

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464