Saltar apartados

Focus Innova Pyme Valencia

El 4 de novembre tindrà lloc a València Focus Innova Pime, una trobada empresarial de referència a la Comunitat Valenciana l'estratègia competitiva de la qual està basada en la innovació.

Pimes i emprenedors són els protagonistes d'aquesta edició i per a ells s'ha creat un programa d'activitats basat en conferències, espais d'assessorament empresarial, trobades de networking, mostra d'empreses innovadores i activitats específiques de Creació i Gestió empresarial, Innovació, Europa Oportunitats, Màrqueting, Xarxes Socials i Tics, Internacionalització, Finançament i Economia col·laborativa i social.

Durant la jornada s'organitzaran més de 80 activitats, entre les quals cal destacar dos plenaris basats en experiències empresarials valencianes i programes europeus de suport a les pimes. Tot açò és possible gràcies a la col·laboració i participació de més de 80 entitats de caràcter públic i privat en l'àmbit de la promoció empresarial de la Comunitat Valenciana.

Et convidem a participar en aquest esdeveniment i visitar el nostre Programa d'activitats.

Informació i inscripció: www.focusinnovapyme.es

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464