Saltar apartados

FORINVEST 2015

La Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials i l'Observatori d'Inserció Laboral de la Universitat d'Alacant us conviden a assistir el dimecres 11 de març a la vuitena edició de FORINVEST, un fòrum internacional de productes i serveis financers que se celebra en la Fira de València. En aquest fòrum es reuneixen la major i millor oferta de tot el relacionat amb el món de les finances, des de productes i serveis financers, inversions, assegurances, fins a solucions tecnològiques. Cada dia s'ofereixen 5 accions formatives paral·leles: Forum Forinvest; Fòrum Internacional del Segur; Fòrum de Finances Personals; Forinvest 2.0 Emprenedors; i Fòrum de l'assessor.

Els assistents al Fòrum rebran un certificat d'assistència, que servirà per a justificar la falta d'assistència a classe durant aqueix dia (el certificat heu de sol·licitar-ho en la mateixa Fira de València, durant la celebració del Fòrum).

Places en l'autobús

Per a disposar de plaça en l'autobús heu de presentar còpia de la inscripció en el Fòrum, on heu de marcar l'opció de %u201CServei d'autobús%u201D.

Inscriu-te des d'aquest enllaç.

El termini d'inscripció finalitza el 6 de març inclòs.

Els autobusos eixiran l'11 de març del pàrquing de l'Aulari Un, a les 8:30 hores. L'hora d'eixida de tornada des del Fòrum serà a les 18:00 hores.

IMPORTANT: Serà imprescindible portar imprès el justificant de la inscripció, tant per a pujar a l'autobús com per a obtenir el certificat d'assistència.

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464