Saltar apartados

Haz networking y construye relaciones profesionales de confianza

En el marc del Programa Millora la teua Inserció Laboral, el pròxim 18 de març de 2015, de 18:30 a 21:00, en l'Aulari 1 - Aula 23M, durem a terme la sessió Fes networking i construeix relacions professionals de confiança.

Coneixerem què és el networking i per què és important tenir una xarxa de contactes; algunes claus per a construir una xarxa de contactes; les xarxes socials com a pedra angular en la construcció de xarxes socials i la importància de la teua elevator pitch: la teua targeta de presentació.

La sessió serà impartida per Isabel Iglesias, Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Madrid i Màster en RRHH en el CEF. El seu interès per la cerca i el desenvolupament del talent en les organitzacions li va portar a formar-se en PNL, Coaching i DBM. Actualment és Directora associada de Talentia Human Resources, empresa sorgida de la unió entre les seues dues grans passions: les xarxes socials i els RRHH. Col·labora de forma habitual com a ponent i formadora en diferents Universitats i Escoles de negocis com la Universitat d'Alacant, La Unir, Esic o Fundesem. Així mateix és coautora del llibre "El dilema del directiu", un llibre sobre lideratge i gestió de persones on s'aborda d'una manera diferent les situacions a les quals es pot enfrontar qualsevol persona en una organització.

Inscripció.

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464