Saltar apartados

La UA guardona al projecte KEDAS amb l'II Premi ACTUA

La Universitat d'Alacant ha clausurat la segona edició del programa de foment de l'emprendizaje ACTUA, una iniciativa pròpia dins del programa UA Emprèn, Fundeun, Impulsa Alacant, GIPE, l'Observatori Universitari d'Inserció Laboral i el Master en Direcció i gestió d'empreses.

Aquesta segona edició ha comptat amb més de quaranta participants, entre estudiants universitaris, emprenedors i aturats que van presentar el seu projecte, treballant-ho en equips multidisciplinaris durant tres dies.

El projecte que va resultar guanyador del premi ACTUA-UA Emprèn va ser KEDAS, consistent en %o200Buna aplicació social per a crear i unir-te a quedades ja organitzades.

Va fer lliurament del guardó Nuria Vaig granar, Vicerectora d'Estudiants. Aquest premi consisteix en la cessió sense costos d'un espai del Centre de Creació d'empreses de la Universitat d'Alacant i la tutorización posterior de tècnics d'autoocupació de la UA.

A més, algunes de les empreses participants, com Padima, Lealtis Advocats, S.C., Impuls en Xarxa o Coffeework, van col·laborar amb premis que van proporcionar a altres projectes seleccionats la prestació de serveis gratuïts, com a diagnòstic de la situació i necessitats en propietat industrial, la redacció dels estatuts socials o cursos d'ajuda en l'ús d'eines de xarxes socials.

I, com a colofó, es van triar tres projectes per a continuar amb el seu tutorización a través de tècnics de la UA i d'Impulsa Alacant, sent triats Learning Songs i Reciclata, que a més va obtenir un espai gratuït en el Viver d'empreses de l'Ajuntament d'Alacant.

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464