Saltar apartados

Mooqia es el proyecto ganador de la V edición de Yuzz en Alicante

yuzz_alicante_2

Mooqia, la plataforma per a desenvolupar formacions impartides per professionals de l'empresa i a una nova porta per al reclutament i captació de talent, ha sigut el projecte guanyador de la V edició de Yuzz a Alacant. L'equip de Mooquia està integrat per David Morcillo i Francisco Moreno, estudiants de la Universitat d'Alacant

El segon premi ha sigut para David Benavemente pel seu projecte Oiko, que selecciona components per a sistemes de domòtica a preus assequibles, de cara a tots els públics, especialment a persones amb diversitat. Aquest segon premi consisteix en el registre complet de la marca del projecte.

La iniciativa Yuzz és un programa per a l'impuls del talent jove i l'esperit emprenedor, organitzat pel Centre Internacional Santander Emprendimiento, i coordinat a Alacant per l'Observatori d'Inserció Laboral de la Universitat d'Alacant.

Durant sis mesos, els emprenedors han comptat amb suport, formació i mentorización per a elaborar plans de negoci basats en les seues idees de base tecnològica, en la seu Yuzz d'Alacant, situada en la Residència Universitària Europa House. A més, compta amb la col·laboració dels Centres d'empreses Europees Innovadores d'Alcoi i Elx, Fundeun, Impulsa Alacant i la Fundació General de la UA.

Com a part del primer premi, un dels integrants de l'equip realitzarà un viatge a Silicon Valley, la meca mundial d'innovació en l'àmbit de les noves tecnologies, on, junt guanyadors de la resta d'Espanya, se li brindarà accés a fòrums de finançament, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors. A més, els tres millors projectes de tot el país rebran una dotació econòmica per a ajudar-los a engegar el seu negoci: 30.000 %u20AC per al primer premi, 20.000 %u20AC per al segon i 10.000 %u20AC per al tercer.

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464