Saltar apartados

Competències clau per a aconseguir l'èxit en el món professional

El pròxim 9 de març de 2016, de 17:00 a 21:00 en el Saló de Graus d'Econòmiques, durem a terme la segona sessió del Programa Millora la teua Inserció Laboral de la Universitat d'Alacant, organitzat per l'Observatori d'Inserció Laboral al costat de Santalucía Segurs i que té com a objectiu formar als participants en habilitats transversals clau per a enfrontar-se a la cerca d'ocupació, de la mà de professionals.

Durant aquesta segona jornada ens centrarem en les" Competències i habilitats clau per a aconseguir l'èxit en el món professional". En aquest sentit, dotarem als participants d'una eina fonamental com és comprendre els valors i les competències que comprenen el Capital Humà des del punt de vista de l'ocupador. Açò açò, tenir clar el que ens van a demandar per sobre de la nostra titulació acadèmica. Igualment, un repàs a les aptituds i actituds necessàries i com adequar-les a cada lloc, així com la dimensió "Agilitat", un factor cada vegada més sol·licitat.  

La sessió serà impartida per Begoña Domínguez RedruelloResponsable de Selecció i Desenvolupament en Santalucia Segurs, amb una llarga experiència professional a les seues esquenes. Llicenciada en Dret per la Complutense de Madrid, Màster en Dret Empresarial i Màster en Recursos Humans. 

Inscripció.

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464