Saltar apartados

DOEACT_UA | Convierte en realidad tu idea de negocio

DOEUA

DOEACT_UA és una iniciativa de la Universitat d'Alacant que pretén materialitzar idees de negoci innovadores i emprenedores fins a la seua posada en el mercat. Es durà a terme els dies 27, 28, 29 i 30 de gener.

Pots participar presentant la teua idea de negoci en la sessió inaugural. La presentació es farà sense cap tipus de suport digital i en un màxim de 2 minuts. Després de la presentació de totes les idees hi haurà una primera votació entre tots els assistents i es realitzarà una primera selecció de 10 idees. D'aqueixes 10 idees hi haurà una segona votació en la qual eixiran les 5 idees finalistes a desenvolupar en les sessions posteriors sota la tutorización dels mentors del programa.

També pots participar sense presentar cap idea, d'aquesta manera t'incorporaràs al grup de treball multidisciplinari del projecte que més t'interesse, aprenent i col·laborant en el desenvolupament del projecte.

DOEACT_UA és una oportunitat única de treballar braç a braç amb professionals de primer nivell en el desenvolupament d'una idea de negoci, tingues o no experiència, conèixer gent amb les teues mateixes inquietuds i posar-te en acció col·laborant en un projecte que t'agrade. Simplement...un cap de setmana diferent. #EsTuMomento #ACT_UA

Més informació i inscripció: http://www.doeua.es/doeact_ua/

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464