Saltar apartados

El paso de estudiante a profesional. Las normas del juego han cambiado.

En el marc de la segona edició del Programa Millora la teua Inserció Laboral, el pròxim 24 de febrer de 2016, de 17:00 a 21:00, en el Saló de Graus de la Facultat d'Econòmiques, durem a terme la sessió El pas d'estudiant a professional. Les normes del joc han canviat.

Professional no és una etiqueta, és una actitud, que requereix d'una nova manera de pensar i actuar. Convertir-se en un professional està més enllà d'un currículum, d'una forma de vestir. Ser professional és una forma d'actuar i de pensar, orientada sempre cap a un objectiu clar, la qual cosa requereix d'un adequat enfocament, que ens permeta creuar adequadament algunes barreres invisibles, que poden impedir dur a terme el canvi d'estudiant a professional.

Està sessió serà impartida per María Teresa Bañón, Màster en Gestió i direcció de Recursos Humans per la Universitat d'Alacant, amb més de 17 anys d'experiència en l'àrea de recursos humans. Actualment es responsabilitza de la Selecció i desenvolupament de persones en Teleco, que acualmente compta amb una plantilla de més de 2000 empleats. La seua formació i la seua experiència en l'adreça d'equips i en la gestió d'unitats de negoci li permeten obtenir una completa visió de l'acompliment òptim en els llocs de treball.

Inscripció.

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464