Saltar apartados

El procés de reclutament i selecció. Marca la diferència en un mercat d'oferta

El procés de reclutament
El pròxim 16 de març, de 17:00 a 21:00 durem a terme la tercera sessió del Programa de Millora d'Inserció Laboral de la UA, amb la col·laboració de Saint Lucia. Per a aquesta nova sessió ens centrarem en
"El procés de reclutament i selecció. Marca la diferència en un mercat d'oferta", i ens centrarem en les estratègies reals per a controlar el nostre pas per un procés de selecció, adoptant una posició equilibrada front el que se'ns està demandant. Planificar el procés i adaptar-se a cada empresa són dues claus fonamentals i necessàries, més enllà de comptar amb un bon currículum.
Treballarem el Mètode SOAR i els Role Play. També repassarem què són la marca personal i la digital, i com utilitzar-les per a la cerca d'ocupació.
Per a tot aquest ardu treball comptarem amb Guzmán Martínez Griñán, director de Recursos Humans del grup Saldum, emrpesa que gestiona les marques Hawkers i Miss Hamptons. Anteriorment ha desenvolupat posicions de responsabilitat en Adreça de Recursos Humans en companyies nacionals i internacionals de diversos sectors: Grup Mavije (Construcció), Tarmac Iberia (Fabricació de Formigó i Àrid), Holcim (Indústria), Leroy Merlín (Retail) i Vectalia (Facility Services), la qual cosa li converteix en un professional d'àmplia experiència acumulada.
L'activitat s'impartirà en l'Aulari 1, Aula 4G, prèvia inscripció.

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464