Saltar apartados

Estreno de "Galería de sombras"

El Servei de Llengües i Cultura, l'Observatori d'Inserció Laboral i l'Escola Politècnica Superior presenten aquest nou projecte cinematogràfic de producció pròpia que conjumina emprendimiento, cultura i tecnologia

Galeria d'ombres

La Universitat d'Alacant estrena dijous que ve 19 de %u201Cmaig Galeria d'ombres%u201D, un projecte cinematogràfic de producció pròpia fruit de la iniciativa i la col·laboració entre el Servei de Llengües i Cultura, l'Observatori d'Inserció Laboral i l'Escola Politècnica Superior. L'estrena tindrà lloc a les 19:30 hores en el Saló d'Actes de la Facultat d'Educació.

El projecte conjumina el trinomi emprendimiento, cultura i tecnologia, i va sorgir de la iniciativa de Pep Rubio (Observatori d'Inserció Laboral), Raúl García (Servei de Llengües i Cultura) i Carlos Guillem (EPS), amb l'objectiu d'oferir un major suport als projectes d'estudiants i ampliar la seua formació des d'aquests tres vessants.

%u201CGaleria d'ombres%u201D és un mediometraje de 20 minutos de durada dirigit per Adrián Arnáiz, en el qual, tal com afirma el seu guionista, José Pastor, %u201Cplantegem una situació des de dos punts de vista. Es tracta del robatori d'un quadre des del punt de vista de dues persones que en principi no tenen gens que veure. Intriga i misteri són la recepta per a captar l'atenció de l'espectador%u201D.

¿Per què unir emprendimiento, cultura i tecnologia?

L'aposta per l'emprendimiento és una prioritat per a la Universitat d'Alacant, i des de l'Observatori d'Inserció Laboral, dependent del Vicerectorat d'Estudiants, s'orienta i aconsella a estudiants d'últims cursos perquè puguen desenvolupar els seus projectes. Adrián Arnaiz i José Pastor, estudiants de Publicitat i Relacions Públiques de la UA, al costat d'un altre company, Carlos Rosell, estan gestant un projecte empresarial anomenat Sala Zero Films. Per aquest motiu, els ideadores de %u201CGaleria d'ombres%u201D van pensar en Arnáiz i Pastor perquè exerciren de director i guionista, respectivament.

D'altra banda, el Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística, a través del Servei de Llengües i Cultura, ofereix als estudiants innovadores propostes culturals, formatives i participatives. Amb aquest objectiu, l'Aula de Cinema va decidir sumar-se a aquest projecte col·laboratiu, igual que l'Escola Politècnica, que ha volgut també col·laborar aportant una de les facetes que més els caracteritza: la tecnologia. Part de l'equip de Ràdio Politècnica s'ha mobilitzat per a col·laborar aportant els seus coneixements tècnics i els equips en l'enregistrament d'aquest mediometraje, enriquint a més el seu període de pràctiques.

ENTRADA LLIURE, limitada a l'aforament de la sala.

Tráiler

https://www.youtube.com/watch?v=33lgpl8hbdq

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464