Saltar apartados

Factoría de desarrollo | 2ª Edición

 • ¿Què és?

Factoria de Desenvolupament és un programa complementari a la teua formació acadèmica, individual i personalitzat. A través d'aquest programa podràs formar part d'un procés de millora de les teues competències personals i interpersonals, que et permetrà establir les bases i obtenir eines per al teu futur acadèmic i professional.

En Factoria de Desenvolupament vas a treballar a identificar, definir i concretar amb claredat els teus objectius i metes durant l'etapa universitària, a més d'aprofundir sobre les teues fortaleses i àrees de millora. Establiràs on estàs, cap a on et vols dirigir i definiràs com vas a fer-ho, assumint la responsabilitat de les teues pròpies decisions.

A més amb aquest treball vas a identificar els teus valors, la teua visió personal, la teua imatge pública i com millorar la teua intel·ligència emocional, aspectes que et van a ajudar a incrementar les teues habilitats i a decidir en quines noves competències necessites treballar per a obtenir millors resultats.

 • ¿Qui pot participar en Factoria de Desenvolupament?

Durant la segona edició del programa es vincularan al procés un total de trenta estudiants de la Universitat d'Alacant.

 • ¿Com es va a seleccionar als/as participants?

La selecció de participants es realitzarà per ordre d'inscripció, a més, serà necessari emplenar un qüestionari sobre les inquietuds i interès de participar en el programa. Amb posterioritat es durà a terme una entrevista personal de motivació. A partir de la informació recopilada amb aquestes eines s'obtindrà el llistat definitiu de seleccionats/as.

Tota la informació obtinguda tant en la sol·licitud com en els processos posteriors tindrà caràcter confidencial; aquesta confidencialitat quedarà establida mitjançant la signatura d'un acord específic.

 • ¿Com es desenvoluparà el programa?

Es dividirà en tres fases que es duran a terme al llarg de sis mesos:

 • FASE 1 - Identificació del punt de partida i definició d'objectius.
 • FASE 2 - Determinació del Pla d'Acció.
 • FASE 3 - Seguiment de l'evolució i definició de fites sobre el Pla d'Acció sobre la base del seu desenvolupament.

Durant aquest temps, i aproximadament cada 20 dies, es realitzaran sessions presencials i individuals d'una hora i mitja amb cadascun/a de els participants per a treballar el desenvolupament i seguiment del procés de millora. Entre les sessions presencials es mantindrà contacte per correu electrònic per a revisar les accions dutes a terme.

POTS EMPLENAR ACÍ EL FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

 • Terminis
  • Període d'inscripció: Del 15 de setembre al 15 d'octubre.
  • Entrevistes: Seran realitzades durant la segona quinzena d'octubre.
  • Desenvolupament del programa: Des de principis del mes de novembre fins a finals del mes de maig.
 • ¿Qui t'acompanyarà durant tot el programa?
  • Laura Sánchez

Funcionària de la Universitat d'Alacant, amb experiència en llocs d'adreça, gestió d'equips i gestió de projectes. Coach Prof. Sènior AECOP. CS 137 (més de 1200 hores en processos de coaching executiu), Màster-Practitioner PNL. Formació en Intel·ligència Emocional, Reuven Baron i Neuroemoción, Marta Ligioiz. Coach Executiva i Formadora en coaching d'equips (Universitat d'Alacant, Escoles de negocis, empreses, col·legis). Membre de l'Associació Espanyola de Coaching Executiu (AECOP) Llevant.

Lloc actual: Gestora en cap i Coach executiva en el Servei de Prevenció de la Universitat d'Alacant. Professora Col·laboradora Honorífica del Dpto. de Sociologia I de la Universitat d'Alacant. Directora del projecte Desenvolupe estratègic i lideratge personal-professional d'alumnes en la Universitat d'Alacant.

Membre de la xarxa de recerca en docència universitària: Aprendre i emprendre. Accions de promoció i desenvolupament de competències acadèmiques, professionals i personals entre estudiants de Sociologia. Altres llocs ocupats, amb anterioritat: Gerent del Taller Digital de l'O.A., Gerent de la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes, Cap de Gabinet del Rector de la Universitat d'Alacant.

  • Cristina Fernández

Coach executiu i estratègic, certificada per AECOP CP 109. Registre Fundesem CEF: 8. Màster Pratitioner PNL. Experiència en processos de coaching individuals i d'equip, en processos amb emprenedors i amb personal docent. Coach membre de la branca solidària d'AECOP.

En l'actualitat, col·laboradora en Aquora Business Education com coach. De forma particular, desenvolupant un projecte en equip sobre PNL.

Coordinadora del Club de Coaching Fundesem des del seu inici fins al passat any i col·laboradora en aquesta Escola de Negocis com a tutora i com coach d'alumnes del Màster d'Adreça de Recursos Humans.

Co-autora del llibre " Coaching en acció: La caixa d'eines del coach".

Àmplia experiència gestionant la trajectòria laboral de les persones del grup Gelats Alacant, com a directora de Recursos Humans i membre del Consell d'Adreça del grup d'empreses fins avui de la jubilació , en 2012.

Mestra, Tècnic d'empreses Turístiques, llicenciada en Dret, Màster d'Adreça de Recursos Humans. En aprenentatge contínuo.

  • Isabel Verdejo

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464