Saltar apartados

IX Edición ForInvest

La Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials i l'Observatori d'Inserció Laboral de la Universitat d'Alacant us conviden a assistir el dimecres 9 de març a la novena edició de FORINVEST, un fòrum internacional de productes i serveis financers que se celebra en la Fira de València.

En aquest fòrum es reuneix la major i millor oferta de tot el relacionat amb el món de les finances, des de productes i serveis financers, inversions, assegurances, fins a solucions tecnològiques. Cada dia s'ofereixen 5 accions formatives paral·leles: Forum Forinvest; Fòrum Internacional del Segur; Fòrum de Finances Personals; Forinvest 2.0 Emprenedors; i Fòrum de l'assessor.

Els assistents al Fòrum rebreu un certificat d'assistència, que servirà per a justificar la falta d'assistència a classe durant aqueix dia.

Per a disposar de plaça en l'autobús heu de presentar còpia de la inscripció en el Fòrum, on heu de marcar l'opció de %u201CServei d'autobús%u201D.

Per a inscriure't punxa ací. El termini per a inscriure's és fins al 7 de març inclòs. Els autobusos eixiran del pàrquing de l'Aulari I a les 8:30 hores. L'hora d'eixida de tornada des del Fòrum serà a les 18:30 hores.

IMPORTANT: serà imprescindible portar imprès el justificant de la inscripció, tant per a pujar a l'autobús com per a obtenir el certificat d'assistència.

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464