Saltar apartados

Programa Mejora tu Inserción Laboral | 2ª Edición

La Universitat d'Alacant a través de l'Observatori d'Inserció Laboral, en col·laboració amb Saint Lucia engega la segona edició del Programa Millora la teua Inserció Laboral.

Aquest programa, que es desenvoluparà del 24 de febrer al 25 de maig de 2016, cerca proporcionar a l'estudiant i egressat universitari les eines necessàries per a afrontar el procés de cerca d'ocupació de forma efectiva. A través de vuit sessions d'entrenament es treballaran, de la mà de professionals del món de l'empresa, diferents aspectes que afecten al procés de cerca d'ocupació.

La primera sessió, que es durà a terme el 24 de febrer de 2016, treballarà sobre la importància del pas d'estudiant a professional. Professional no és una etiqueta, és una actitud, que requereix d'una nova manera de pensar i actuar. Convertir-se en un professional està més enllà d'un currículum, d'una forma de vestir. Ser professional és una forma d'actuar i de pensar, orientada sempre cap a un objectiu clar, la qual cosa requereix d'un adequat enfocament, que ens permeta creuar adequadament algunes barreres invisibles, que poden impedir dur a terme el canvi d'estudiant a professional.

Està sessió serà desenvolupada per María Teresa Bañón, professional amb més de 17 anys d'experiència en l'àrea de recursos humans, que actualment es responsabilitza de la selecció i desenvolupament de persones en Teleco,

Més informació i inscripció.

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464