Saltar apartados

Quatre històries d'emprenedors

Quatre històries d'emprenedors

Dimarts que ve 2 de febrer de 16:00 a 17:30, durem a terme una taula redona titulada %u201C4 Històries d'Emprenedors%u201D.

L'activitat s'engloba en el marc del programa Yuzz d'Alacant, dirigit per l'Observatori d'Inserció Laboral de la UA, i tindrà lloc en el Saló de Graus de la Facultat d'Econòmiques de la Universitat d'Alacant.

La sessió, en la qual a més col·laboren Unimooc, UA Emprèn Lab i Alumni UA, estarà presentada per Nuria Vaig granar, Vicerectora d'Estudiants de la UA, i se centrarà en les experiències de quatre dels emprenedors guanyadors i finalistes de la passada edició (VI) YUZZ a nivell nacional, ja amb empresa creada.

- Carlos Asensio (HandBE) Segundo premie YUZZ nacional. HandBE és la primera plataforma creada per al pagament virtual a través del palmell de la teua pròpia mà, sense targetes ni dispositius extres.

- Jesús Gil (XiCells) Tercer premi YUZZ nacional. XiCells és una empresa dedicada a la recerca i comercialització de nous tractaments veterinaris basats en cèl·lules mare.

- Sergio Pardo (UAV Works) Segundo premie trobada nacional YUZZ 2015. UAV Works és una empresa especialitzada en serveis aeris professionals mitjançant l'ús de drones.

- Natalia Rodríguez (Pivotta) Primer premi trobe nacional YUZZ 2015. Pivotta és el primer Marketplace d'actius digitals que connecta startups que necessiten una tracció ràpida amb aquelles que tanquen i tiren a l'asura aqueixos actius intangibles.

Amb aquesta sessió volem acostar els grans projectes de la passada edició del programa YUZZ a tots aquells que vulguen aprendre de l'experiència i coneixes quins van ser les claus que van portar a aquests projectes a aconseguir el seu actual èxit.

L'assistència és gratuïta prèvia inscripció des del següent enllaç.

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464