Saltar apartados

Talento en Crecimiento | Alicante | 21 de abril de 2016

La CEDEIX - Confederació Espanyola de Directius i Executius, en col·laboració amb el Cercle d'Economia d'Alacant, l'Observatori d'Inserció Laboral i el Màster en Direcció i gestió de Recursos Humans de la Universitat d'Alacant, presenta una nova edició de "Talent en creixement"en el Saló d'Actes de l'Aulari II la Universitat d'Alacant el dia 21 d'abril de 2016. Les sessions d'aquesta Trobada permetran als joves estudiants o recentment graduats que inicien la seua carrera professional entrar en contacte amb executius de l'alta adreça i conèixer de primera mà les seues experiències professionals.

A més, amb l'ajuda de reconeguts ponents, els joves podran potenciar les seues competències i aptituds, millorar el seu currículum vitae, moure-ho en les xarxes socials o afrontar les primeres entrevistes de treball, entre moltes altres recomanacions útils per a orientar el seu futur.

INSCRIU-TE


  • 08:45h. Recepció de participants.
  • 09.30h. Obertura.

Dª Nuria Vaig granar, Vicerectora d'Estudiants de la Universitat d'Alacant.

D. Manuel Gago, Vicepresident de CEDEIX.

D. Javier Fur, President del Cercle d'Economia d'Alacant.


  • 09.45h.- 10.30h. Conferència.

D. David Moreno, Cofundador de Saldum, empresa que dirigeix les marques Hawkers, Wolfnoir i Miss Hamptons.

Saldum ven les seues ulleres en més de 50 països i en dos anys de vida ha aconseguit una facturació de 40 milions d'euros, la qual cosa la converteix en la marca d'ulleres de sol més venuda online a Espanya. David és biòleg de formació acadèmica i en la companyia té les funcions de Director Creatiu i Relacions Institucionals.


  • 10.30h.- 12.00h. Aprendre de l'experiència.

La trajectòria de dos alts directius farà d'aquesta sessió un espai per a intercanviar i aprendre, aprofundint en les característiques que defineixen la carrera d'un bon directiu i traçant les línies a seguir per a poder aconseguir les teues metes.


D. Xavier Coll, Director general de RR.HH. i Organització de CaixaBank.

Llicenciat en Medicina per la UB, MBA per la University of Chicago i MPH per Johns Hopkins University. Actualment Director General Adjunt de CaixaBank, Recursos Humans i Organització. Anteriorment Vicepresident de Recursos Humans del Banc Mundial i del Banc Europeu d'Inversió (BEI). És president del Comitè Executiu de l'ICLD " International Center for Leadership Development" de la Fundació CEDEIX.Dª Empare Moraleda, Patró de la Fundació CEDEIX.

Amparo Moraleda és Enginyera Industrial per la Universitat Pontifícia de Cometes i PDG pel IESE. Va entrar en IBM amb 23 anys com a tècnic de sistemes ocupant diversos càrrecs fins que, en 2001, va ser nomenada presidenta d'IBM para Espanya i Portugal. En 2008, va abandonar IBM per a assumir l'adreça internacional d'Iberdrola, responsabilitat que va desenvolupar fins a 2012. Actualment és consellera de Faurecia, Solvay, CaixaBank i Airbus Group. Pertany a diferents consells assessores i patronats. És patró de la Fundació CEDEIX.


  • 12.00h.- 12.30h. Pausa-cafè.
  • 12.30h.-13.15h. Des dels primers anys fins al directiu.

El món es transforma contínuament: noves tecnologies, nous models de negoci i nous paradigmes. En aquest sentit, els professionals han de saber reaccionar a aquests canvis continus. Els nous perfils requereixen noves competències i noves dinàmiques de treball. Els estils de lideratge també han d'evolucionar, eixir de la zona de confort i anar cap a una nova forma de fer: el lideratge en xarxa.


Dª Mónica Pérez, Directora general d'Interlab Laboratoris.

Mónica Pérez és llicenciada en Ciències Químiques per la Universitat d'Alacant i màster en Direcció comercial i Màrqueting. Ha sigut directora de Mercat Químic-Farmacèutic d'Aqualogy (Agbar) i RSC and Market Development Manager de Laqua S.A. En l'actualitat és directora general d'Interlab Laboratoris, laboratori d'anàlisi d'aigua.


  • 13.15h.- 14.15h. Actituds per a l'empleabilidad.

En un mercat laboral com l'actual, són moltes les preguntes que preocupen als joves, un dels col·lectius amb major índex de desocupació. Per a donar amb aquestes respostes és necessari que coneguen el que cerquen les empreses. Resoldre aquestes qüestions i aportar una visió pràctica del panorama laboral actual és clau per a descobrir oportunitats reals. En l'era de les persones i el talent, millorar l'empleabilidad implica un canvi d'actitud. ¿Amb quina actitud emprenem els nostres reptes i objectius?


D. Juan Carlos Cubeiro, Head of Talent de ManpowerGroup i mentor de l'àrea de Coaching d'Human Age Institute.

Juan Carlos Cubeiro exerceix com Head of Talent en ManpowerGroup, activitat que compagina amb la docència com a professor de Lideratge i Dinamització d'Equips en la Universitat de Deusto i d'Estratègia i Gestió per Competències en Sant Pablo-CEU i en ESADE. També és CEO de Right Management (empresa que forma part del Fortune500, amb 33.000 professionals i 400.000 clients en 82 països) i President d'Honor de l'Associació Espanyola de Coaching i Consultoria de Processos.


  • 14.15h. Clausura Institucional.

D. Juan Luis Nicolau, Degà de la Facultat d'Econòmiques de la Universitat d'Alacant.


INSCRIU-TE

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464