Saltar apartados

Tendencias de mercado y modelos de negocio

El pròxim 25 de febrer de 2016 de 10:00 a 14:00, en el marc del programa ua:emprèn lab, durem a terme la sessió"Tendències de mercat i models de negoci".

La sessió serà impartida per Roberto Payá. Advocat, MBA per l'Escola d'Organització Industrial, Màster en Màrqueting i Distribució Comercial per la Universitat d'Alacant i en Direcció i administració d'empreses per l'Escola Lluis Vives de València, Especialista diplomat en Comerç Internacional i Gestor certificat d'Innovació. En l'actualitat, director de CEEI Alcoi, associació integrada en EBN Xarxa Europea de Business Innovation Centres, dedicada a l'impuls de l'emprendimiento-innovador i la inversió en el territori com a instrument de desenvolupament del teixit empresarial/industrial basat en la innovació i suport a les Pimes en els seus processos d'innovació.

Ha col·laborat i col·labora com a professor i ponent en nombroses organitzacions (Cambres de comerç, ICEX, Escoles de Negoci, Associacions Empresarials, Universitats, Agències de desenvolupament local), impartint classes i compartint experiència i eines de gestió sobre estratègia empresarial, internacionalització d'empreses, innovació i finançament de la innovació per a emprenedors; i participe habitualment en panells d'experts, programes de difusió en radi i televisió, etc..

Fundador i membre de la Junta Directiva d'AEBAN (Associació espanyola de Business Angels) i va ser vicepresident de CVBAN, Xarxa de Business Angels.

Objectius de la sessió:

  • Conèixer una de les millors eina existents en l'àmbit empresarial dissenyada per a la determinació de la forma en què l'empresa pot crear, aportar i recuperar valor del mercat.
  • Aprendre a utilitzar l'eina de generació de models de negoci.
  • Provocar en els assistents la necessitat de reflexionar estratègicament abans d'engegar una empresa o negoci.

Més informació i inscripció en el següent enllaç.

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464