Saltar apartados

V edición de los Premios Impulso para iniciativas empresariales innovadoras y sostenibles

En el marc del programa institucional ua:emprèn, la Universitat d'Alacant (UA) i la Fundació Parc Científic d'Alacant de la Comunitat Valenciana (FPCA) convoquen la V Edició dels Premis Impulse, una clara aposta per la innovació i la transferència de coneixement a la societat.

Així, amb l'objecte de fomentar l'esperit emprenedor i promoure la creació d'empreses, aquesta convocatòria concedirà més de 12.000 euros en premis a les iniciatives empresarials més innovadores i sostenibles sorgides de la comunitat universitària. El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert de l'1 al 16 de maig del 2016.

En concret, aquesta edició dels Premis Impulse arreplega dues categories de participació. La primera, modalitat A, està dirigida a idees empresarials promogudes per personal docent i investigador (PDI), doctores i doctors o estudiants de doctorat l'objecte del qual siga l'explotació comercial de resultats de recerca de la Universitat d'Alacant. A més, aquests projectes hauran de tenir unes característiques tals que permeten la seua aprovació com a Empresa de Base Tecnològica de la UA. D'altra banda, la modalitat B, es dirigeix a iniciatives empresarials que partisquen dels propis estudiants o titulades i titulats de la UA.

Tallers ua:emprèn lab

Com a requisit, els interessats a participar en la modalitat B dels Premis Impulse hauran d'assistir al 50% de les sessions programades dins de l'itinerari formatiu ua:emprèn lab. Aquests tallers, que arranquen el pròxim mes de febrer, ajudaran a consolidar la idea de negoci de les candidates i candidats i a elaborar la documentació requerida en aquesta cinquena edició.

Bases completes Premis Impulse 2016

Programa i inscripció tallers ua:emprèn

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464