Saltar apartados

VII Edición del programa YUZZ Universidad de Alicante

El Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE) ha anunciat el llançament de la VIII edició del Programa YUZZ %u201CJoves amb Idees%u201D a nivell nacional per a l'impuls del talent jove i la generació d'idees innovadores. La convocatòria per a participar en el programa romandrà oberta fins al 2 de desembre i les persones interessades podran presentar la seua candidatura a través del formulari disponible en www.yuzz.org.

Els 20 seleccionats en la Universitat d'Alacant s'incorporaran al programa i podran beneficiar-se de l'accés a un centre d'alt rendiment situat en la pròpia universitat on comptaran amb espai físic (centre de coworking) per a desenvolupar la seua idea i podran relacionar-se amb altres emprenedors, rebre formació impartida per experts professionals (més de 30 sessions formatives de diverses temàtiques) i ser assessorats per tutors individuals que els guiaran en el desenvolupament de la seua idea.

Una vegada finalitzat el procés de formació i suport, el millor emprenedor del centre de la Universitat d'Alacant guanyarà un viatge a Silicon Valley, la meca mundial d'innovació, on se li brindarà accés a fòrums de finançament, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors. A la seua tornada, competirà amb els millors projectes nacionals per una dotació econòmica (30.000, 20.000 i 10.000 euros) per a accelerar el desenvolupament del seu negoci.

YUZZ, un trampolí d'idees innovadores

YUZZ és un programa dirigit a joves d'entre els 18 i 31 anys que ofereix, durant cinc mesos, suport, formació i assessorament per a elaborar plans de negoci basats en idees de base tecnològica. En les seues set edicions anteriors s'han creat més de 500 empreses i en l'últim any han participat 900 emprenedors amb 710 projectes en 41 centres YUZZ de tota Espanya.

La col·laboració de més de 60 entitats locals públiques i privades fa possible que CISE, amb el mecenatge de Banc Santander, a través de Santander Universitats, desenvolupe el programa en tot el territori, amb centres de formació propis en cada localitat.

En l'última edició, YUZZ ha comptat amb el suport especial de la Fundació INCYDE, Fons Social Europeu i Red.es, a més de la col·laboració d'altres entitats i organitzacions a nivell nacional com, Indra, Tuenti, Intel, Secot, la Fundació Príncesa de Girona i RedEmprendia, que aposten per la promoció del talent de joves amb projectes de negoci. A més d'explicar des del propi centre YUZZ Alacant amb col·laboradors com FUNDEUN, Impulsa Alacant, CEEI Elx, CEEI Alcoi i GIPE.

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464