Saltar apartados

100 estudiantes 20 empresas Atalayas III

 

Logo Observatorio Inserción Laboral UACEUA

Vols cara a cara personal amb els grands empresaris de la provincia?

Després de l'èxit de les dos primeres edicions d'esta activitat organitzada entre l'Entitat de Conservació d'Atayalas i l'Observatori d'Inserció Laboral del Vicerectorat d'Estudiants de la Universitat d'Alacant; amb la col·laboració del Consell d'Estudiants de la UA i AlumniUA, posem en marxa esta tercera iniciativa en què 20 alts directius d'empreses de reconegut prestigi es posaran cara a cara amb estudiants i eixits

Els estudiants i egressats podran conèixer en persona als presidents i directors d'empreses com *Seur, Famosa, *Pompadour, *Porcelanosa, *Chrono *Exprés, Punt *Gofre, *Labaqua, *Akralab, *Alhambra o *Suavinex, entre unes altres, en un clima de treball distès.

Es durà a terme el pròxim 9 de novembre, en horari de 10:00 a 14:00 hores en les diferents seus centrals d'aquestes empreses, de manera completament gratuïta i amb transport inclòs des del Campus a les Talaies i viceversa. Serà una oportunitat única de crear xarxa, aprendre d'empresaris i sistemes d'empresa reeixits i conèixer de primera mà qui és qui en el teixit empresarial de la província.

L'activitat es centra en un cara a cara personal, amb grups d'estudiants/egressats amb un o dos alts directius d'una de les 20 empreses seleccionades, i finalitzarà amb una activitat conjunta de conclusions. Durant la trobada els participants adquiriran una experiència i consells únics de mà d'els qui han sabut dirigir amb èxit una gran empresa, portant-se a casa una formació que pot suposar un considerable avantatge en el seu camí cap a la inserció laboral.

Les empresas participants en aquesta II edició son: DHL, Loditrans,Seur, Expert, Famosa, Wincontrol Seguridad, American Supply, Teleco, Labaqua, Blinker, Promodatos-Pérez Cloquell, Akralab, Punto Gofre, Carelsa, El Corte Inglés, Papi Tránsitos, Calzanetto, Allied Express y Suavinex.

INSCRIPCIONS 

II Edición Atalayas

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464