Saltar apartados

100 estudiants 10 empreses Petrer

Ayuntamiento Petrer Observatorio Inserción Laboral

 

Vols un cara a cara personal amb empresaris de la província?

Des de l'Agència de Desenrotllament Local de Petrer i l'Observatori d'Inserció Laboral de la UA, amb la col·laboració del Consell d'Estudiants, reprenem esta iniciativa en què alts directius d'empreses de reconegut prestigi, amb seu a Petrer, es posaran cara a cara amb estudiants i eixits.

Els estudiants i eixits podran conéixer en persona als gerents, presidents i directors d'unes quantes empreses establides en la zona de Petrer.

Es durà a terme el pròxim 6 d'abril, en horari de 10:00 (eixida des del Campus) a 15:00 hores (arribada al Campus) en les diferents seus de les dites empreses, de manera completament gratuïta i amb transport inclòs des del Campus i viceversa. Serà una oportunitat única de crear xarxa, aprendre de professionals i sistemes d'empresa reeixits i conéixer de primera mà qui és qui en el teixit empresarial de la província.

L'activitat se centra en un cara a cara personal, amb grups de 5 estudiantes/alumni amb un o dos alts directius de cada una de les empreses seleccionades, i finalitzarà amb una activitat conjunta de conclusions.

Durant la trobada els participants adquiriran una experiència i consells únics de mà dels que han sabut dirigir amb èxit una gran empresa, emportant-se a casa una formació que pot suposar un considerable avantatge en el seu camí cap a la inserció laboral.

Les empreses participants són:

 

Logos Petrer 

 

 

 

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464