Saltar apartados

ABIERTA INSCRIPCIÓN para Explorer | La evolución del programa Santander YUZZ

Volem informar-te que ja s'ha obert el termini d'inscripció per a la VII edició del programa Explorer en la Universitat d'Alacant que arrancarà el pròxim mes de gener de 2018. Des d'avui pots incribirte en el següent formulari fins al dia 30 de novembre de 2017. Les places són limitades pel que es durà a terme un procés d'entrevistes per a l'admissió al programa.

Explorer és un programa per a emprenedors d'entre 18 i 31 anys que cerquen desenvolupar una idea de negoci de base tecnològica. Aquest programa brinda als participants seleccionats suport, formació i assessorament per a elaborar el seu pla de negoci gràcies al suport d'una xarxa de més de 200 experts professionals, tutories personalitzades i una plataforma de treball col·laboratiu en línia.

El projecte es basa en 3 eixos fonamentals: formació a càrrec d'experts en temàtiques variades com Lligen Startup, models de negoci, comunicació o finances; mentorización perquè pugues desenvolupar la teua idea amb una base sòlida acompanyat/a de professionals del sector; i un espai de coworking on treballar en el dia a dia amb el teu equip i/o amb la resta dels teus companys de programa.

Una vegada finalitzat el procés de formació i assessorament, els millors de cadascun dels centres YUZZ viatjaran a Silicon Valley, la meca mundial d'innovació en l'àmbit de les noves tecnologies. A més, els tres millors projectes de tot el país rebran una dotació econòmica per a ajudar-los a engegar el seu negoci: 30.000 %u20AC per al primer premi, 20.000 %u20AC per al segon i 10.000 %u20AC per al tercer.

Si tens algun dubte o consulta et recomanem escriure'ns a yuzzalicante@gmail.com o contactar amb l'Observatori d'Inserció Laboral de la Universitat d'Alacant (Aulari 1, al costat de la porta d'autobusos).

INSCRIPCIÓ

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464