Saltar apartados

Cintra presenta la 4a edición de su programa internacional Challenge para jóvenes titulados

La quarta edició del programa internacional de pràctiques Challenge by Cintra, que es desenvoluparà a partir del pròxim mes de novembre, acaba d'obrir el termini de presentació de sol·licituds. Aquest projecte està promogut per Cintra, en col·laboració amb la Fundació Universitat-Empresa i la Universitat d'Alcalá, i està dirigit a joves residents a Espanya i Portugal.

Challenge by Cintra

El programa consisteix en un any de pràctiques rotatiu per diferents països, en els quals comptaran amb una formació internacional per a tota la vida. L'objectiu és que els estudiants adquirisquen les habilitats necessàries per a desenvolupar amb garanties la seua carrera professional.

En aquesta quarta edició, Cintra ofereix un total de 4 places per a recentment titulats en Administració i direcció d'empreses, Finances, Economia, Dret, Psicologia, Enginyeria de Camins o Enginyeria Civil que hagen cursat els seus estudis, o siguen a punt de finalitzar-los, a Espanya o Portugal.

Durant els primers sis mesos de pràctiques, els seleccionats desenvoluparan la seua experiència en les oficines centrals de Cintra a Madrid. Els següents sis mesos, participaran en el dia a dia d'una de les concessions de Cintra a Estats Units, Canadà, Austràlia, Irlanda, Regne Unit o Portugal.

Els seleccionats rebran una dotació econòmica mínima d'1.000€ al mes, a més d'altres ajudes com a bitllets d'avió o allotjament durant la segona part de les pràctiques; i s'incorporaran al Master GAIA in Decision Making and Innovation, títol propi de la Universitat d'Alcalá, que s'imparteix online, en anglès i d'acord amb la innovadora metodologia del X-learning.

Els interessats a participar en aquest programa, han d'inscriure's en www.fue.es/cintra abans del 29 de setembre de 2017. Els candidats seleccionats s'incorporaran a les seues pràctiques en Cintra al novembre de 2017.

En el procés de selecció es valorarà tant el perfil acadèmic dels candidats (bon expedient i alt nivell d'anglès o altres idiomes), com el competencial (proactividad, inquietud, capacitat de comunicació i d'adaptació, responsabilitat i interès en la mobilitat).

Cintra és una companyia capdavantera en la promoció privada d'infraestructures de transport en el món que aposta pel talent més jove posant de nou en marxa el programa de pràctiques Challenge. L'objectiu és oferir als recentment titulats l'oportunitat de formar-se durant tot un any en un entorn internacional i adquirir les habilitats necessàries per al desenvolupament d'una bona carrera professional.

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464