Saltar apartados

Cursos de Verano de la UA 2017

Descomptes per als alumni en els Cursos d'estiu de la UA

Cursos Verano UA 2017

Els Cursos d'estiu de la Universitat d'Alacant "Rafael Altamira" segueixen enguany amb la seua aposta per la formació continuada i l'especialització, amb una oferta de 54 cursos de gran varietat temàtica. A més, i com a novetat en aquesta edició 2017, tots els alumni de la UA podran beneficiar-se d'un descompte d'estudiant en tota la programació.

Les possibilitats són molt diverses, ja que existeixen activitats emmarcades en l'àmbit de l'educació, la igualtat, la diversitat, el medi ambient, les ciències, l'art, la cultura, el dret, l'esport, l'arqueologia, la història, el turisme o les noves eines i estratègies del món empresarial.

Descobreix, per exemple, com utilitzar el podcast com una eina per a emprenedors o quins són les precaucions que has de prendre per a evitar possibles lesions si t'agrada practicar el running.

Si ho prefereixes, pots apostar per conèixer a fons quins van ser les conseqüències de la colonització espanyola del Marroc i Guinea Equatorial (un fet molt desconegut de la nostra història) o analitzar les conseqüències que té per a Espanya l'actual crisi migratòria de la Unió Europea.

Fins i tot conèixer la legislació vigent en matèria de tecnologies renovables, els beneficis d'aplicar una estratègia empresarial, també per a les PIMES, basada en la responsabilitat social corporativa o la necessitat de canviar l'educació cap a un sistema fundat en la igualtat i la diversitat.

I, per descomptat, enguany repeteixen els cursos centrats en el món del cinema, gràcies a la col·laboració de la UA amb la Generalitat Valenciana i Ciutat de la Llum. En aquest sentit, pots triar entre quatre cursos: Finançament i fiscalitat en l'audiovisual, Ficció i adaptació literària per a televisió (amb el guionista Javier Olivares, del Ministeri del Temps), o Música per a audiovisual (amb Luis Ivars, tres vegades nominat al Goya). També pots oferir a familiars i amics l'únic curs programat per a menors d'edat, el Workshop d'iniciació al cinema.

Pots consultar tota l'oferta en la pàgina web dels cursos d'estiu.

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464