Saltar apartados

Observatori Universitari d'Inserció Laboral - Notícies publicades en Novembre, 2008

2008 / 2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Novembre, 2008
 • Dimecres, 26
 • logo UA

  La Unió Europea publica un Informe per a avaluar l'Estratègia Europea d'Ocupació

  La Unió Europea publica un Informe per a avaluar l'Estratègia Europea d'Ocupació, per a visitar-ho pots pulsatr el següent enllaç:

 • Dijous, 20
 • logo UA

  Premis Noves Idees Empresarials 2008/2009

  Fundeum convoca la 15ª edició dels Premis Noves Idees Empresarials. El seu objectiu és el desenvolupament d'activitats empresarials en la província d'Alacant, enfodacas a l'aplicacióde projectes que suposen una innovació del teixit empresarial de processos, productes i serveis, realitzats per universitaris.

 • Dimecres, 19
 • logo UA

  Accés, salaris i jubilació

  L'INE ha publicat en el seu butlletí un interessant informe amb les dades d'un recent estudi elaborat sobre inserció laboral, salaris, atur i jubilació.

 • Dimarts, 18
 • logo UA

  II Fira d'Ocupació i Discapacitat

  El passat 24 i 25 de novembre, es va celebrar a Madrid la Segona Fira d'Ocupació per a Persones amb Discapacitat. Va tenir lloc en el Pavelló 2 d'IFEMA i van assistir tècnics del Centre de Suport a l'Estudiant de la UA, i membres de l'Observatori d'Inserció Laboral.

 • Dilluns, 10
 • logo UA

  L'Agència Local signatura amb la patronal i els sindicats un acord per a potenciar l'ocupació

  El president de l'Agència Local de Desenvolupament Econòmic i Social de l'Ajuntament d'Alacant, Juan Seva, el secretari general de Confederació Empresarial de la Província d'Alacant (COEPA), Javier López, el secretari general de la Unió Intercomarcal de L'Alacantí i la Marines de CC.OO, José de la Casa, i el secretari general d'UGT Unió Comarcal de´L Alacantí, Oscar Llopis, van signar el dimecres 5 de novembre, un conveni de col·laboració amb un pressupost total de 44.400%u20AC, per a potenciar el creixement econòmic i l'ocupació a Alacant, així com fomentar la formació de qualitat en prevenció de riscos laborals, en igualtat d'oportunitats i en atenció a les persones en situació de Dependència . Amb aquest conveni, l'Agència Local, la patronal i els sindicats, signants de l'Acord marc per al Desenvolupament Econòmic i l'Ocupació en la ciutat d'Alacant, pretenen estabilitzar i reforçar la relació de treball que realitzen conjuntament durant els últims anys en el projecte d'acció coordinada de col·laboració i suport mutus.

  Segons ha assenyalat l'edil d'Ocupació, entre les intervencions conjuntes previstes de CC.OO i UGT, es troben: coordinar accions d'inserció laboral destinades especialment als col·lectius més vulnerables, assessorament drets i deures laborals, així com el seguiment, anàlisi del mercat laboral alacantí.

  El conveni signat amb COEPA compta amb un pressupost de 16.400%u20AC, i té com a objectiu l'elaboració d'un DVD pràctic de suport didàctic en matèria de Prevenció Riscos Laborals, seguretat i salut en els oficis de la construcció, i col·laborar activament en tots els programes i projectes encaminats a fomentar l'ocupació i la formació en riscos laborals. Aquesta previst que s'editen 500 còpies amb dos vídeos que serviran de material didàctic per als programes formatius a desenvolupar en el Simulador de Riscos Laborals i en el centre de Formació de COEPA.

 • Dijous, 6
 • logo UA

  Nou nombre de Capital Humà, de l'IVIE-Bancaixa

  El projecte Cabdal Humà que desenvolupen l'Ivie i Bancaixa ha elaborat diverses recerques sobre la seua relació amb el creixement econòmic i el desenvolupament regional, la inserció laboral i el benestar.

 • Dilluns, 3
 • logo UA

  Un sociòleg format en la UA és l'únic a guanyar una beca de Desarollo tecnològic del País Basc

  Javier Ortuño, llicenciat en Sociologia per la UA en 2008, ha sigut el guanyador de la beca Nous models culturals fonamentats en valors de cooperació i innovació, de la Fundació Centres Tecnològics Iñaki Goenaga del País Basc.

 • Tornar al tauler principal

Observatori Universitari d'Inserció Laboral


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400 ext 3915

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/ObservatorioUA

Facebook: https://www.facebook.com/observatorio.ua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464